miercuri , 13 decembrie 2017 - 3:38

El este noul ȘEF al IPJ Gorj!

sef0ipj

Comisarul șef Ion Cristian Muscălescu a fost împuternicit, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să exercite, cu caracter temporar, începând cu data de 20 octombrie, funcția de inspector șef al IPJ Gorj.
Muscălescu are 47 de ani și a îndeplinit, până săptămâna trecută, funcţia de şef Secţie Regională Transporturi Timişoara, iar în urmă cu zece ani, pe când era şeful Poliţiei Transporturi Bucureşti, a fost implicat într-un incident nefericit. Ofițerul de poliție a fost jefuit într-o benzinărie de trei hoți care i-au sustras din mașină borseta cu acte și 100 de milioane de lei.

A.G.

loading...
Loading...

Citește și

INCREDIBIL! Cum arată DECORAȚIUNILE de Crăciun montate la Târgu-Cărbunești!

Ghirlandele cu beculeţe din oraşul Filiaşi, din judeţul Dolj, care au o formă care aduce …

3 comentarii

  1. Cumnatul meu Iordache s a plans la Fratilescu ca dupa ce i-a dat lu Silviu Popa masina si nu i-a platit-o acesta il jumulea si de masina si de bani si nu mai putea sa ii dea si lu Fratilescu . Casa de la Pocruia si casa din Pandurasu s au construit cu materiale furate de la
    Termocentrala turceni si de la Iordache. Stie directorul Vaduva toate combinatiile si soferii pe care i-am condus eu.

  2. DIHORULE . DIHORULE
    NU CREZI CA AR FII CAZUL SA TE POTOLESTI CU PROSTIILE TALE
    N AI TREABA LA CIINI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.