El este șantajistul din Rovinari! Le cerea puştoaicelor SEX şi BANI

santajist-(1)

Un rovinărean, în vârstă de 31 de ani, a ajuns în arestul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj fiind acuzat că a șantajat trei eleve de liceu. Acesta le cerea fetelor minore favoruri sexuale sau bani pentru a nu publica pe internet filmulețe și fotografii cu acestea în ipostaze compromițătoare.

santajist-(2)
Neavând un serviciu stabil, potrivit unor surse judiciare, rovinăreanul a căutat soluții pentru a face bani și a ajuns la concluzia că poate face acest lucru șantajând fete de liceu. Bogdan B. are 31 de ani și a fost reținut marți seara, după ce a fost audiat ore în șir. În după amiaza zilei de marți, rovinăreanul a fost prins în flagrant în timp ce lua bani de la una dintre fetele pe care le șantaja. Aceasta nu era singura copilă șantajată cu presupuse fotografii sau înregistrări video în care acestea apăreau în timp ce practicau relaţii sexuale cu foşti iubiţi. De cele mai multe ori, înregistrările nu existau. Potrivit anchetatorilor, trei fete minore i-au fost victime. Tânărul le cerea elevelor bani sau favoruri sexuale în schimbul tăcerii și nepublicării fotografiilor și înregistrărilor.

Flagrant în centrul municipiului Târgu-Jiu

Santajist-2-Rovinari

O elevă în vârstă de 17 ani, de la Liceul din Bâlteni, le-a spus părinților ceea ce i se întâmpla, iar aceștia i-au anunțat pe polițiști, care l-au supravegheat trei săptămâni pe șantajist și au strâns dovezi despre infracțiunile de care este acuzat. Șantajistul s-a întâlnit cu fata la Târgu-Jiu, în zona centrală și a primit de la aceasta suma de 160 lei, cât îi ceruse pentru a nu publica pe Facebook și pe internet imaginile așa zic compromițătoare. La câteva minute de la primirea banilor, polițiștii l-au încătușat pe infractor. Procurorul l-a audiat ore în șir, iar Bogdan B. a recunoscut, se pare, acuzațiile care i se aduc. Potrivit procurorului Laurențiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Local Târgu-Jiu, Bogdan B. a fost prezentat magistraților Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Fiul unei patroane din Rovinari, mort într-un accident grav! MESAJE EMOȚIONANTE

Un tânăr de 22 de ani, din Rovinari, și-a pierdut viața, în noaptea de sâmbătă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *