duminică , 30 aprilie 2017 - 14:01

El este TÂRGUJIANUL MORT într-un TRAGIC ACCIDENT! AFLĂ-I povestea de viaţă ABSOLUT IMPRESIONANTĂ

targujian-mort

Daniel Cercelaru a fost implicat, luni dimineaţa, într-un tragic accident în Caraş Severin. Conform poliţiştilor prezenţi la faţa locului, bărbatul de 41 de ani s-ar fi angajat într-o depăşire periculoasă, fără a se asigura, intrând frontal într-o autoutilitară, şoferul acesteia din urmă, din Dolj, ajungând la spital în stare gravă.

accident

Bărbatul are o poveste impresionantă de viaţă. După ce fabrica de sticlă din Târgu Jiu s-a desfiinţat, acolo unde Daniel, împreună cu soţia lui, lucrau, acesta şi-a căutat o slujbă în acelaşi domeniu, în care era foarte priceput, aşa cum povestesc foştii lui colegii, însă doar în străinătate a mai găsit un job. „Era un om zâmbitor, nu se certa cu nimeni. A lucrat ca sticlar şi în Ungaria, Slovenia, era foarte priceput ca sticlar, un foarte bun meseriaş”, povesteşte unul dintre cunoscuţii familiei. Daniel Cercelaru lucra de un an ca şofer pentru o firmă din Bucureşti, însă mergea numai în străinătate, unde ducea colete. Acesta locuia, împreună cu familia, în Târgu Jiu. Soţia este angajată a societăţii Artego, cei doi având un băiat în clasa a zecea, la „Tudor”. Bărbatul muncea de zor pentru a-şi întreţine familia. Dumnezeu să-l odihnească!

L.A.

loading...

Citește și

FOTO: Milionari în euro din exploatări forestiere ilegale. Jaf ca-n codru pe Valea Sohodolului!

O exploatare forestieră din comuna Runcu a fost închisă, recent, de către Garda de Mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.