marți , 12 decembrie 2017 - 10:34

Elena Hasna, felicitată de Indila pentru felul în care a interpretat „Derniere Danse”

elena-hasna-2-cmkElena Hasna a primit, din nou, aprecieri, pentru modul în care cântă. Micuța din Târgu Jiu a fost perfectă la „Derniere Danse”, hitul Indilei, iar aceasta a recompensat-o pe un site de socializare, scrie Antena1.
Piesa momentului, „Derniere Danse” a Indilei, a fost interpretată perfect de către talentata Elena Hasna din Târgu-Jiu. Fără pic de emoţii şi cu zâmbetul pe buze, Elena a demonstrat, încă o dată, pe scena Next Star, ce poate face cu vocea sa. După ce „Je suis malade”, în interpretarea ei, a făcut înconjurul lumii, Serge Lama, autorul piesei, având numai cuvinte de laudă, micuța de 13 ani a atacat „Derniere Danse”, hitul Indilei. Aceasta a văzut-o și nu a putut decât să-i mulțumească, pe un site de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Ce SURPRIZĂ a primit de ziua ei, în aeroport, Niculina Stoican!

Creştinii au sărbătorit, ieri, 6 decembrie, Sfântul Nicolae. Acesta este recunoscut pentru faptele sale bune …

Un comentariu

  1. Hai ca deja batem campii seiros aici! Nu mai stiti ce stiri de doi lei sa mai inventsti si incepeti sa fiti penibili rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.