marți , 12 decembrie 2017 - 10:38

Elena Hasna, invitată să le cânte francezilor

elena-hasna

Participarea și câștigarea concursului „Next Star”, difuzat de Antena1, a reprezentat pentru Elena Hasna o mare rampă de lansare. Au urmat spectacole în străinătate, colaborări cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România și aprecieri venite din partea unora dintre cei mai în vogă artiști internaționali. Micuța artistă se bucură de un succes neașteptat.

Elena Hasna a fost marți prezentă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a cântat alături de Ovi Cernăuțeanu, cel care a participat la Eurovision alături de Paula Seling. Cei doi au cântat împreună un colind,iar interpretarea live a fost pe măsura așteptărilor. Micuța artistă a declarat că, de la participarea la emisiunea „Next Star”, programul ei a fost foarte încărcat. Chiar zilele trecute aceasta s-a întors din Franța, unde a susținut nu mai puțin de cinci spectacole pentru francezi. De asemenea, Elena se pregătește pentru o ediție specială de Crăciun a emisiunii care a făcut-o cunoscută, în cadrul căreia va fi unul dintre invitații speciali.

loading...
Loading...

Citește și

Reguli NOI pentru ȘOFERI!

În cazul persoanelor care circulă cu mașinile pe drumurile publice fără a avea rovinietă valabilă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.