EMOȚIONANT! Nepoata doctorului Butulescu îi calcă pe urme: „Bunicul tău ar fi fost foarte mândru de tine!”

fiica-rozanei-butulescu

Rozana Butulescu, fiica regretatului pediatru Dumitru Butulescu, este mama a trei copii, două fete și un băiețel. Fiica cea mare a acesteia a susținut cu success în urmă cu câteva săptămâni examenul de Bacalaureat și ieri a aflat că a intrat la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „ Victor Babeș” din Timișoara.

Sabrina, nepoata regretatului pediatru Dumitru Butulescu a ales această carieră datorită bunicului dar și a tatălui ei Sorin Catană, medic pediatru în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Chiar dacă bunicul ei numai este, Sabrina Catană va primi sfaturi și îndrumări din domeniul medicinei chiar de la tatăl ei.
Pe contul personal de facebook, Rozana Butulescu a postat un mesaj emoționant, în care le specifica prietenilor săi că fiica sa, Sabrina, a intrat la Facultatea de Medicină din Timișoara și că bunicul ei, regretatul pediatru Dumitru Butulescu, ar fi fost tare mândru de alegerea ei. „Sabrina fiica mea e studentaaaa. 9.60 la Timișoara MEDICINĂ. Bunicul tău ar fi fost foarte mândru de tine!”, a scris pe facebook Rozana Butulescu. Fiica regretatului pediatru administrează cu succes o grădiniţă de prestigiu particulară din municipiu și, în urmă cu un an, a mai făcut un pas important şi curajos în afaceri. Rozana, a deschis primul restaurant raw vegan (ce înseamnă alimentaţia vegană fără foc, fără ingrediente de origine animală, ci doar vegetală, în care alimentele de bază sunt legumele, germenii şi vlăstarii, seminţele şi nucile, fructele naturale şi algele marine) din Gorj, punând astfel Târgu-Jiul pe harta localităţilor ai căror locuitori apreciază şi consumă hrana sănătoasă. Restaurantul Green Point promovează consumul legumelor, fructelor şi seminţelor, neprocesate termic, în rândul adulţilor, cât şi al copiilor.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Îți place MUZICA? Ansamblul Doina Gorjului are mai multe posturi VACANTE!

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă …

Un comentariu

  1. Și totuși ambii bunici au fost medici renumiți… tatăl la fel… asa ca are cu cine sa semene…lauda pentru bunici… și pentru tata… pentru aceasta domnita nu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *