Energia, domeniu CRITIC

retele-electrice-cmk

Guvernul tehnocrat: „Energia este un domeniu critic pentru economie, iar printr-o gestionare corectă a resurselor și investițiilor, România poate deveni în următorii ani un furnizor de stabilitate în regiune. Măsurile structurale cuprinse în prezenta propunere se referă doar la creşterea eficienței energetice și minimizarea pierderilor, urmând ca obiectivele specifice de dezvoltare ale sectorului să se regăsească în Strategia Energetică Națională”, se menționează în documentul „România competitivă – un proiect pentru o creștere economică sustenabilă”, lansat marți în dezbatere publică de Guvernul Cioloș.
Documentul a fost prezentat ieri, 5 iulie, în cadrul unei dezbateri publice organizate de Guvernul României, prin Ministerul Economiei, sub înaltul patronaj al Președintelui României Klaus Iohannis și cu sprijinul Academiei Române și al Băncii Naționale a României.

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

Valoarea fierului sustras din incinta Carierei Lupoaia! Prejudiciul de aproape 100.000 de lei, plătit cu funcția doar de un CFL-ist

Fierul scos, luna trecută, din galeriile fostei Mine Roșiuța, adus la suprafață de angajații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.