luni , 11 decembrie 2017 - 22:55

Energia, domeniu CRITIC

retele-electrice-cmk

Guvernul tehnocrat: „Energia este un domeniu critic pentru economie, iar printr-o gestionare corectă a resurselor și investițiilor, România poate deveni în următorii ani un furnizor de stabilitate în regiune. Măsurile structurale cuprinse în prezenta propunere se referă doar la creşterea eficienței energetice și minimizarea pierderilor, urmând ca obiectivele specifice de dezvoltare ale sectorului să se regăsească în Strategia Energetică Națională”, se menționează în documentul „România competitivă – un proiect pentru o creștere economică sustenabilă”, lansat marți în dezbatere publică de Guvernul Cioloș.
Documentul a fost prezentat ieri, 5 iulie, în cadrul unei dezbateri publice organizate de Guvernul României, prin Ministerul Economiei, sub înaltul patronaj al Președintelui României Klaus Iohannis și cu sprijinul Academiei Române și al Băncii Naționale a României.

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

Transelectrica a cumpărat cărbune de la CEO în timp ce vântul era în top

Producţia de energie eoliană s-a aflat ieri dimineaţă pe primul loc, în topul resurselor care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.