Este ÎNCONJURAT de cele mai frumoase FEMEI din Târgu Jiu și are una dintre cele mai PROSPERE afaceri din oraș!

bogdan-sorin-colaj

Pasiunea pentru fitness, și sport în general, l-a împins pe acest târgujian să își deschidă o sală de antrenament în Târgu Jiu. Acum, după ani buni, se poate mândri cu o adevărată afacere în domeniu. Bogdan Sorin, este patronal sălilor de fitness „Denis Gym”, cunoscute în întreg județul.
Bogdan Sorin este un împătimit al sportului, așa că și-a transformat această pasiune într-o adevărată afacere. Acesta deține mai multe săli de fitness cu numele „Denis Gym” în Târgu Jiu. Afacerea sa este una prosperă, ținând cont de faptul că în luna imediat următoare acesta va inaugura „ Cel mai mare centru de fitness din Gorj”: „1 şi 2 octombrie INTRAREA GRATUITĂ iubitorilor de fitness/ Pe data de 1 octombrie DenisGym va deschide CEL MAI MARE CENTRU FITNESS DIN GORJ având o suprafață de aprox. 600m2 și peste 100 de posturi de lucru. Aici găsiți zona pentru FITNESS, studio pentru AEROBIC și zona pentru noul concept CrossFit. Vă așteptăm!!” se arată într-un eveniment pe facebook.
Este un pasionat crescător de porumbei

Conform informațiilor de pe contul personal de facebook, patronul de la „Denis Gym” este un pasionat crescător de porumbei, care practică sportul columbofil. Pentru o publicație de profil, acesta a declarat că s-a apucat de acest sport în toamna anului 2007. Acum Bogdan Sorin este preşedintele Clubului Columbofil „Constantin Brâncuşi” iar în urmă cu câțiva ani a fost desemnat „Gorjeanul Zilei”, de către o publicație locală, pentru organizarea celei de-a XI-a ediţii a expoziţiei columbofile „Zona Oltenia” dar și pentru faptul că este unul dintre cei mai importanţi crescători de porumbei din Gorj.
loading...
Loading...

Citește și

Încă o REUȘITĂ penru această tânără din Târgu Jiu! Va avea un SALARIU COLOSAL!

Este absolventă a Facultății de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universității Spiru Haret București, …

3 comentarii

  1. Toata viata lui a fost dator vandut la banci , leasing si prieteni si a sponsorizat nenumarate boarfe cu care a trait un taranus cu apucaturi ciudate , nu este columbofil este pe”dofil k umbla cu eleve sub varsta majoratului…bosorogu

  2. A-ti pus gutanu’ pardon gugustiucul la ziar ? Pai taranu’ asta de Sorin nu stie cate urechi are in cap !!!! sponsorul parasutelor ( Luiza , Andreea , ect ) ….un rasturnat pe care l-au batut video-chatistii

  3. Invidioșilor, omul face totul cu cap în ceea ce privește partea de afaceri. Sunteți buni la a comenta viata altora atât timp cât a voastră nu este destul de „fascinanta”. Dacă ați fi la un nivel ca al lui, în mod cert, v-ați trai viata la fel cum o face el legat de femei.. iar timpul prețios, pe care îl consumați făcând comentarii negative la adresa altora, mai bine l-ați folosi făcând ceva semnificativ cu viețile voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.