Ești angajat aici? Vezi ce SPORURI și INDEMNIZAȚII iei!

ECONOMICA.NET continuă publicarea sporurilor angajaţilor de la stat. Astăzi vă spunem ce beneficii au angajaţii Poştei Române, companie coordonată de Ministerul Comunicaţiilor: spor de 100% din salariu pentru orele suplimentare necompensare cu ore libere; spor de 50% din salariu pentru munca în zile de sâmbată, duminică şi sărbătoare legală; munca pe tura de noapte e premiată cu spor de 25%; la pensionare angajaţii primesc indemnizaţie egală cu două – cinci salarii de bază; naşterea şi adopţia fiecărui copil al angajatelor Poştei sunt premiate cu câte un ajutor de 1.000 lei, iar la prima căsătorie, Poşta le acordă salariaţilor un stimulent egal cu un salariu de bază. În 2016, unii dintre salariaţii Poştei se deplasează la domiciliul clienţilor cu trăsura şi calul pentru a căror întreţinere primesc 80 lei lunar.

 Iată care sunt cele mai importante beneficii ale angajaţilor Poştei:
  • Angajaţii sunt răsplătiţi pentru orele suplimentare care nu au fost compensate cu ore libere plătite cu spor în valoare de 100% din salariul de bază;
  • Salariaţii primesc pentru orele lucrate în zilele de sâmbată, duminică şi în zilele de sărbătoare legală spor în valoare de 50% din salariul de bază;
  • Munca pe tura de noapte e premiată cu spor de 25% din salariul de bază;
  • Şefii au indemnizaţie de conducere, de până la 4.000 lei lunar;
  • Longevitatea angajaţilor în Poşta Română e premiată cu indemnizaţie la pensionare egală cu două – cinci salarii de bază.
  • Poşta Română acordă mamei, salariată a companiei naţionale, pentru naşterea şi adopţia fiecărui copil câte un ajutor în valoare de 1.000 lei.
  • Salariaţii Poştei primesc la prima căsătorie un ajutor egal cu un salariu de bază de încadrare.
  • Angajaţii Poştei încasează între un salariu şi 30 de salarii compensatorii în caz de concediere individuală sau colectivă.
  • În 2016, salariaţii care se deplasează la domiciliul clienţilor cu trăsură şi cal primesc lunar din partea Poştei suma de 80 lei pentru întreţinerea acestor mijloace de transport.

http://www.economica.net/indemnizatie-la-pensionare–ajutor-la-casatorie–cinci-sporuri-si-salarii-compensatorii-la-posta-romana_124459.html#ixzz4K1s5Fe3V

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: AMBULANŢA, pe Transalpina!

Actiune in derulare a salvamontistilor din cadrul Salvamont Gorj pentru coborarea din masivul Parang a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.