Eşti la prima experienţă sexuală? Iată ce trebuie să ştii

sex

Virginitatea este un lucru special şi din acest motiv, este recomandat ca prima relaţie sexuală să aibă loc cu o persoană care îţi inspiră încredere, care are răbdare şi nu pune presiune asupra ta.

Sexul pentru prima dată este un moment unic pentru orice femeie, oricum ar fi el. De aceea, este ideal să se întâmple atunci când eşti pregătită şi ai găsit partenerul potrivit pentru a nu avea regrete.

Preludiul are un rol esenţial, nu te grabi
Un rol esenţial la primul contact sexual îl are preludiul. Femeile au nevoie să fie foarte bine excitate şi lubrifiate la prima experienţă sexuală şi din acest motiv nu trebuie să vă grăbiţi şi să treceţi peste etapele care duc la penetrare. Gesturile cum ar fi, sărutul, mângâierile tandre, sexul oral fac parte din actul sexual şi nu trebuie să le neglijaţi pentru a ajunge la penetrare mai repede.

Să nu ai aşteptări prea mari de la primul contact sexual
Majoritatea fetelor care au făcut sex pentru prima dată spun că nu prea au fost satisfăcute de prima experienţă sexuală şi că au simţit mai mult disconfort decât plăcere.Trebuie să aveţi în vedere şi să ştiţi că sexul devine mai bun pe măsură ce acumulaţi mai multă experienţă sexuală, aveţi mai multă încredere în propria persoană şi vă cunoaşteţi mai bine iubitul.

Protecţia este foarte importantă
Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru fetele care fac sex pentru prima dată este cum să se protejeze. Nu există sex sigur şi asiguraţi-vă că iubitul poartă prezervativ chiar dacă sunteţi la primul contact sexual. Poate fi dificil, dar femeile sunt mult mai expuse la bolile cu transmitere sexuală şi din acest motiv trebuie să aveţi grijă de sănătatea voastră sexuală.

Loading...

Citește și

Poziţii pentru sex gălăgios, pentru a avea parte de o noapte incendiară

Pentru a avea parte de o noapte incendiară trebuie să puneţi în practică poziţii pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *