EURO 2016, pe un ecran GIGANT în Mall Târgu Jiu

euro-2016

Între 10 iunie şi 10 iulie, întreaga atenţie a lumii va fi aţintită spre Franţa, unde va avea loc a 15-a ediţie a Campionatului European de fotbal. Cele mai bune 24 de naţionale ale continentului se vor lupta timp de o lună pentru trofeul suprem. 

Prezentă din nou la un turneu final după o aşteptare de opt ani, România a fost repartizată în Grupa A, alături de ţara gazdă, Franţa, Elveţia şi Albania, iar tricolorii vor disputa meciul de deschidere în compania Franţei, pe 10 iunie, de la 22:00, pe Stade de France. Toate meciurile vor putea fi urmărite pe un ecran gigant la Shopping City Târgu Jiu. „Te-ai antrenat din greu pentru EURO 2016? Ai strâns gașca, ați făcut planuri pentru găsirea unui loc cât mai bun în care să trăiți emoțiile de pe stadion? Avem o veste bună: la noi găsești ceea ce cauți! În perioada 10 iunie – 10 iulie, la Shopping City Târgu Jiu proiectăm LIVE toate meciurile, pe CEL MAI MARE ECRAN DIN ORAȘ pentru ca tu și prietenii tăi să aveți cele mai bune locuri la EURO 2016. Haide să urmărim LIVE cel mai important meci! EURO 2016 debutează luni, de la ora 21:00 cu deschiderea și continuă cu primul meci, foarte importat pentru echipa României. Este primul meci pentru echipa națională, împotriva Franței, de la ora 22:00 (ora României). România are nevoie de susținerea ta mai mult ca niciodată. Haide să susținem echipa națională cu multă gălăgie”, au transmis reprezentanții mall-ului din Târgu Jiu.

Marchezi și câștigi!
Însă surprizele nu se opresc aici, organizatorii evenimentului au pregătit 100 de premii pentru cei mai talentați fotbaliști. „Marchezi și câștigi! De la ora 21:00, ne antrenăm pentru cel mai tare meci cu 100 de premii. Hai în zona food court să-ți demonstrezi talentul la fotbal, am pregătit o poartă care așteaptă să primească golurile tale! Fiecare gol dat din maxim 2 încercări îți aduce, pe loc, un premiu personalizat cu EURO 2016. Grăbește-te, premiile sunt în limita stocului disponibil” spun reprezentanții Shopping City Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Burse de 1.000 de euro pentru copiii TALENTAȚI din Gorj!

Clubul Rotary Târgu Jiu demarează Proiectul „Burse de Excelență Rotary”, iar în acest an vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *