Evită să introduci aceste lucruri în vagin!

sex

Poți asocia o banană ori un castravete cu un penis, le ajută forma, dar nu e indicat să înlocuiești organul masculin cu un fruct sau cu o legumă, pentru a obține plăcere sexuală. Sunt și alte lucruri pe care e mai bine să nu le introduci în vagin, dacă ții la sănătatea ta.

Sunt benefice fanteziile sexuale, dar înainte de a te apuca de treabă, e bine să te informezi înainte. Introducând anumite obiecte în vagin îți poți condimenta viața sexuală, dar în același timp te expui unor riscuri mari pentru sănătate. Iată la ce ne referim!

Gelurile de duș
Le folosim să igienizăm zona intimă, dar gelurile de duș pot fi extrem de dăunătoare, pentru că reduc bacteriile naturale ale vaginului, cele care acționează ca un scut împotriva bolilor, precum Chlamydia, gonoree și boala inflamatorie pelvină.

Vaselină
Aceasta poate fi folosită ca lubrifiant, dar fiind un produs petriolier poate expune vaginul la infecții.

Jucării erotice
Jucările pentru adulți nu au în multe cazuri instrucțiuni de folosire. În plus, majoritatea conțin ftalați și alți compuși chimici cu potențial cancerigen. Dacă vrei să eviți produsele dăunătoare pentru sănătate, optează pentru cele fabricate din plastic dur sau silicon.

Topping de ciocolată sau creme
Te gândești că partenerul tău va fi extrem de încântat să savureze un sirop de ciocolată de pe sânii tăi sau chiar din vagin? Studiile arată că introducerea zahărului în vagin schimbă structura bacetriilor bune și poate duce la apariția unor infecții vaginale grave, pe care doar cu antibiotice puternice le poți combate.

sursa: clickpentrufemei.ro

Loading...

Citește și

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii

Nu este nici un secret că bărbații sunt fascinați de sânii femeilor și adoră să-i …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *