luni , 25 septembrie 2017 - 12:59

EX-elevă a CNTV, sexy DĂDACA din Târgu Jiu! Intră să vezi imagini INCENDIARE!

colaj-dadaca

Are 24 de ani, este din Târgu Jiu, a terminat cursurile liceale în cadrul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” și a studiat jurnalismul în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Acum, frumoasa blondă locuiește în București, iar numele ei este Ramona Dumitrescu.

Ramona este o tânără extrem de cunoscută în mediul online și asta datorită faptului că a fost implicată în numeroase proiecte, alături de băieții de la „Noaptea Târziu”. Conform informațiilor ce le-am găsit pe contul personal de facebook ala Ramonei, atunci când filmează alături de băieți, frumoasa blondă este babysitter. Aceasta este bonă în cadrul unei agenții. Descrierea Ramonei de pe contul de socializare: „Ramona a lu´Dumitrescu din PrazLandia! Hateresc, iubesc și funcționez pe bază de cartofi prăjiți”.loading...

Citește și

Cât de PROVOCATOR s-a îmbrăcat sexy FASHONISTA din Târgu Jiu, la o petrecere! S-a fotografiat cu un cunoscut interpret!

  O publicație locală a denumit-o drept cea mai sexy fashonistă din oraș, așa că …

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.