miercuri , 13 decembrie 2017 - 9:18

EX-elevă a CNTV, sexy DĂDACA din Târgu Jiu! Intră să vezi imagini INCENDIARE!

colaj-dadaca

Are 24 de ani, este din Târgu Jiu, a terminat cursurile liceale în cadrul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” și a studiat jurnalismul în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Acum, frumoasa blondă locuiește în București, iar numele ei este Ramona Dumitrescu.

Ramona este o tânără extrem de cunoscută în mediul online și asta datorită faptului că a fost implicată în numeroase proiecte, alături de băieții de la „Noaptea Târziu”. Conform informațiilor ce le-am găsit pe contul personal de facebook ala Ramonei, atunci când filmează alături de băieți, frumoasa blondă este babysitter. Aceasta este bonă în cadrul unei agenții. Descrierea Ramonei de pe contul de socializare: „Ramona a lu´Dumitrescu din PrazLandia! Hateresc, iubesc și funcționez pe bază de cartofi prăjiți”.loading...
Loading...

Citește și

Fiul unui AFACERIST din Târgu Jiu, CONSILIER în MINISTER!

Este căsătorit de doi ani și de ceva vreme a preluat frâiele afacerii familiei și, …

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.