duminică , 25 februarie 2018 - 7:20

EXCLUSIV: Consilierul parlamentar care a primit șpagă de la Ciupilan a făcut INFARCT! Ce au decis judecătorii

angajat-senat

Fostul expert parlamentar Vasile Zosim, trimis în judecată, la finele lunii iunie, pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență, nu s-a putut prezenta la termenul de ieri al procesului care se judecă la Tribunalul Gorj din motive medicale. Magistrații au decis menținerea controlului judiciar asupra lui Zosim, deși acesta se află internat în spital.
Vasile Zosim, fost expert parlamentar, a fost arestat preventiv în luna mai a acestui an și, ulterior, trimis în judecată după ce a fost denunțat de omul de afaceri de etnie romă, Ion Rădulescu, zis Ciupilan, că i-a cerut șpagă pentru a-l ajuta în afaceri, în sensul de a interveni în favoarea sa la reprezentanții unor instituții și companii pentru ca aceștia să încheie contracte cu firma afaceristului.
La termenul de ieri de la Tribunalul Gorj, Zosim nu s-a putut prezenta, întrucât, vineri, 14 octombrie, a suferit un infarct și se află internat în spital. Potrivit apărătorului acestuia, polițiștii însărcinați cu supravegherea lui Zosim au verificat dacă acesta se află în spital. Avocatul a menționat că fostul expert parlamentar nu s-a putut deplasa la instanța de judecată, după ce medicul a spus că ar putea intra în stop cardio-respirator.
Fost expert în cadrul Direcţiei Generale de Control Juridic şi Securitate Internă a Senatului, Vasile Zosim a fost trimis în judecată pentru trafic de influență pentru că ar fi pretins și primit băuturi alcoolice și parfumuri, în valoare de 1.500 de lei, dar și suma de 42.000 de lei de la afaceristul gorjean Ciupilan, pentru a-l ajuta să încheie un contract cu Conpet SA și în alte afaceri cu fier vechi. Potrivit procurorilor, unele întâlniri dintre cei doi au avut loc chiar în Senatul României.

Adrian Georgesculoading...
Loading...

Citește și

Decizia judecătorilor pentru polițistul din Târgu-Jiu care a condus BEAT și s-a oprit în mașina din față! Etilotestul a indicat 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat

Trimis recent în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *