EXCLUSIV: Noi am DESCOPERIT că s-au ÎMPĂCAT! BOMBA sexy care a zguduit lumea mondenă a Capitalei, cu IUBITUL la Târgu Jiu!

monica-orlanda-pentru-site

Relația lor a fost întoarsă pe toate părțile de către presa din Capitală. Totul a început în anul 2013, când lumea mondenă a Capitalei era zguduită de scandalul provocat de Alex Piţurcă. Fiul fostului selecţioner al României era acuzat că a furat logodnica unui prieten. Doi ani mai târziu, Piţi Jr. şi Monica Orlanda şi-au spus adio. Acum sunt din nou împreună!

Monica Orlanda și Alex Pițurcă au fost prezenți weekend-ul ce tocmai a trecut la nunta unor prieteni din Târgu Jiu. Mario Găman, fost fotbalist la Pandurii, s-a căsătorit cu iubita sa, duminică, 12 iunie, iar printre invitați s-au numărat Monica Orlanda și Alex Pițurcă. Pe contul de Instagram, Monica, și-a postat câteva fotografii de la evenimentul ce a avut loc pe Insulița de pe Jiu însă a evitat să își pună o imagine și cu iubitul.

Alexandru Piţurcă şi-a pus şi pe facebook o fotografie alături de Monica

Presa mondenă relata, săptămâna trecută, că cei doi îndrăgostiți au fost văzuți într-un club de fițe din București și păreau extrem de apropiați. „CANCAN.ro, i-a filmat pe cei doi porumbei ce păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată, într-un club. Atmosfera părea mai încinsă decât canicula din toiul verii, mai ales că fiul lui Victor Piţurcă nu îşi lua mâinile de pe iubita sa. Cel mai probabil, acesta a venit într-un suflet pentru a o împăca pe Monica Orlanda, asigurând-o că nici distanţa, nici tot nisipul din deşertul arabilor, nu le poate „îngropa” iubirea. De altfel, Alexandru Piţurcă şi-a pus şi pe facebook o fotografie alături de Monica, semn probabil că domnişoarele dornice de o aventură trebuie să stea departe, inima sa fiind tot la cea alături de care a fost alături la bine şi la greu din 2013”.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

În ce ținută a venit FOCOASA asta din Târgu Jiu la SERVICIU! S-a urcat pe BIROU ca să se fotografieze!

Este tânără, frumoasă și incredibil de sexy așa că nu ratează nicio ocazie în a-și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *