Excursionistul Barbu. Senatorul liberal a călătorit pe trei continente, pe banii gorjenilor

barbu

Copreședintele organizației județene a PNL, Tudor Barbu, plăsmuitorul unei propagande agresive în campania electorală recent încheiată, nu a vorbit absolut deloc despre activitatea sa ca senator de Gorj, în schimb a încercat să inoculeze electoratului ideea că s-a dat de ceasul morții pentru interesele județului. Promotorul unor liberali care au pierdut alegerile, Barbu a încercat în ultima lună să profite și el și să recapete încrederea electoratului în vederea alegerilor parlamentare din toamna acestui an.  În trei ani și jumătate de când a fost trimis în Parlament de către gorjeni, Tudor Barbu nu are nici măcar o interpelare în interesul județului, în schimb a vizitat patru state ale lumii, pe banii lor.

Tudor Barbu, validat ca senator pe 9 decembrie 2012, fiind votat de gorjenii din colegiul 1, nu a adresat nici o interpelare sau întrebare vreunui ministru, în interesul județului, activitatea sa parlamentară reducându-se la câteva inițiative legislative la care liberalul este coautor alături de grupurile partidelor prin care a migrat.
În schimb, după numai patru luni de la preluarea mandatului, Tudor Barbu s-a înscris în prima excursie, în Rabat, capitala Marocului, pentru patru zile, la un seminar „Rose-Roth”.

facsimil-tudor-barbuO lună mai târziu, Barbu a plecat alte câteva zile în Luxemburg, unde a participat la sesiunea de primăvară a adunării parlamentare a NATO, senatorul fiind membru al acestei organizații de cooperare până în iunie 2013. Cu puțin timp înainte de a-și pierde această calitate, Barbu a prins o altă excursie, deci a treia, în tot atâtea luni consecutive, de data asta destinația fiind SUA, pentru cinci zile, ca membru al subcomisiei pentru energie și mediu a adunării parlamentare a NATO.
La sfârșitul lunii ianuarie 2014, senatorul a mers, pentru două zile, în Polonia, la comemorarea Zilei Internaționale a Holocaustului.
Pentru toate aceste deplasări în țări de pe trei continente ale lui Tudor Barbu, Senatul României a plătit 32.498 de lei.

loading...
Loading...

Citește și

Între ce LIMITE vor avea CREŞTERI SALARIALE angajaţii CEO!

Administraţia şi sindicatele din CE Oltenia au decis ieri să stabilească nişte limite de acordare …

3 comentarii

  1. asa, si? care e stirea?

  2. Degeaba ,a fost la seminarii si in alte state ca tot prost a ramas . Asta e pe viata retardat.

  3. Doamne, si cand ma gandesc ca am votat cu liberalii…
    Ce inseamna sa crezi intr-o idee fara a sti ce oameni o reprezinta in judetul tau…
    Daca si acest specimen este simbolul liberalismului la noi in judet, vai de capul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *