luni , 20 noiembrie 2017 - 4:00

Expert Petroleum şi-a început activitatea în Ţicleni

sonda

Firma Expert Petroleum şi-a început, ieri, activitatea la Ţicleni. Expert Petroleum a preluat toate punctele de lucru din România deţinute de firma Petrofac. Tranzacţia prin care Expert Petroleum SPV SARL Luxemburg a preluat Petrofac Solutions & Facilities Support SRL România a fost autorizată şi de Consiliul Concurenţei.

Înainte de a pleca, firma Petrofac le-a oferit angajaţilor posibilitatea de a-şi încheia relaţiile de muncă pe cale amiabilă, oferindu-le aproximativ 10.000 de euro net. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Expert Petroleum SPV SARL Luxemburg a preluat Petrofac Solutions & Facilities Support SRL România. Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice. Ca urmare a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia. Expert Petroleum SPV SARL, ce are ca principală activitate „servicii anexe extracției petrolului brut și gazelor naturale”, este membră grupului internațional GMS Holdings, prezent în România prin Expert Petroleum SRL. Petrofac Solutions & Facilities Support SRL, membră a grupului Petrofac, este furnizor de servicii petroliere la pentru industria ţiţeiului și gazelor naturale.

loading...
Loading...

Citește și

Gărzi de 48 de ORE pe săptămână pentru MEDICI!

Medicii ar putea fi obligaţi să facă 48 de ore de gardă pe săptămână, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.