Fabrică inaugurată recent, cu 2.000 de angajați. Vezi unde!

Faurecia a inaugurat recent la Râmnicu Vâlcea o fabrică de tapiţerii auto cu o suprafaţă totală de 12.000 mp cu  un număr de 2000 de angajaţi, arată un comunicat al companiei.

În prezent, cei 1.200 de angajaţi produc tapiţerii textile şi de piele pentru unii dintre cei mai importanţi producători mondiali din industria auto, precum Peugeot, Renault şi branduri Volkswagen. Materialele din care sunt realizate cele peste 500 de tipuri de tapiţerii sunt achiziţionate în proporţie de 75% de la furnizori locali. În 2016, 280.000 de maşini vor fi echipate cu tapiţerii produse la Râmnicu Vâlcea.

„Datorită experienţei noastre de succes în România, am decis să investim 12 milioane de euro la Râmnicu Vâlcea în cea mai modernă fabrică a grupului. Investiția a generat peste 700 de noi locuri de muncă. Pentru perioada următoare obiectivele noastre sunt creșterea capacităţii de producţie pentru a livra 280.000 de tapiţerii în acest an şi recrutarea a 600 noi angajați până în 2017” a declarat Hagen Wiesner, Executive Vice President, Faurecia Automotive Seating.

Noua fabrică Faurecia de la Râmnicu Vâlcea se alătură fabricii de la Tălmaciu (Scaune auto), Craiova (Tehnologii de Control a Emisiilor), Piteşti (Sisteme de Interior). În toate cele 4 fabrici ale grupului din România activează peste 3000 de angajați, care au generat în 2015 vânzări totale de 203 milioane de euro şi 119 milioane de euro în prima jumătate a anului 2016.

 Sursa: http://cetateabaniei.com/o-noua-fabrica-din-industria-automotive-s-a-inaugurat-in-oltenia-vezi-unde/
loading...
Loading...

Citește și

Inspectorii ITM Gorj continuă ancheta în urma exploziei de la Hurezani. AMENZI de 17.500 de lei!

Inspectorii de muncă din cadrul Compartimentului Securitate şi Sănătate în Muncă al Inspectoratului de Muncă …

Un comentariu

  1. Stimati domni Faget si Mecu,
    Cu respectul pe care il meritati pentru fiecare loc de munca creat si pentru fiecare salariu lunar platit , pentru contributiile varsate bugetului de stat, va semnalez urmatoarea situatie, si credeti-ma va rog , sa tratati demersul meu ca pe al unui om cu cele mai bune intentii!!!
    Calitatea jurnalistica a gazetei pe care societatea gorjeneasca o identifica cu numele domniilor voastre, a ajuns la cel mai catostrofal nivel de incompetenta! Acelor redactori care posteaza la rubrica ” Ultima Ora” , ” rupeti-le capul”! Sau ma rog, daca parintii lor ii vor jurnalisti, dublatile pretul pentru fiecare litera pe care le permiteti s-o picteze pe un site platit de domniil voastre!
    Va cer sa va ganditi, ce ati fi facut in situatia in care un subaltern al dumneavoastra, venind dintr-o actiune, v-ar fi dat un raport, pe care si dumneavoastra l-ati fi asumat in fata superiorilor, cum ca in piata prefecturii Gorj s-au adunat fix 23.435 de demonstranti! Apoi, l-a chestionarea daca e sigur si a numarat personal, ar fi raspuns stingher ca a vazut in agenda colegului de la politia locala! Cum ati fi procedat? Ce sa intealeaga un om care da din intamplare de articolul cu fabrica cu 2000 de angajati, fix! Ca in propozitia urmatoare sa ne spuna ce fac cei 1200 de angajati! Verific sursa , minune!! Ultima Ora a copiat identic de la alt oligofren!! Dar daca a fost o capcana pentru plaguatorii de articole sa faca misto de ei? Se suparau postacii gazetei, apropo sau luat la cearta intre ei TN si Elena prim!! Mai prosti ca si ultima Ora!! Salarii la sfert, coji de nuca si munca de noapte! Pentru prostiile scrise de semidocti , pentru care, probabil, le mai dati si bani, va injura lumea pe dumneaviastra ! Doar o opinie, pentru deranj , va cer scuze! Dar, ratingul de astazi, cu orice pret va v-a provoca aceiasi situatie ca lui Petrica! V-a veni lupul cu adevarat, nu va v-a crede nimeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.