sâmbătă , 10 decembrie 2016 - 22:27

Facturile la curent nu se mai plătesc la poștă

plata_factura_tva_36277800

Începând cu 19 august, facturile de energie electrică nu se mai pot achita la oficii poștale sau factorii poștali. Alte peste 2.880 de puncte de colectare a plăților în numerar stau la dispoziția clienților CEZ, a anunțat compania.

CEZ Vânzare a înființat peste 2.880 de puncte de colectare a plăților pentru a achita factura de energie electrică în numerar. Consumatorii vor putea plăti factura de energie electrică în unitățile bancare și magazinele de proximitate care colaborează cu partenerii CEZ Vânzare. Clienții CEZ au la dispoziție o gamă variată de modalități de plată a facturii de energie electrică: numerar, internet banking, debit direct, ATM, transfer bancar, plata online – accesând plationline.cezinfo.ro etc. De asemenea, factura de energie oferă pe verso detalii referitoare la partenerii CEZ Vânzare, la care se pot achita facturile.

loading...

Citește și

Fosta șefă a Minprest, Elena Vintilescu, judecată pentru compensări frauduloase, își află sentința

Fostul director al Minprest Serv SA, Elena Vintilescu și ex-directorul economic al societății, Dumitru Corcoveanu, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.