joi , 19 octombrie 2017 - 19:09

Facturile la curent nu se mai plătesc la poștă

plata_factura_tva_36277800

Începând cu 19 august, facturile de energie electrică nu se mai pot achita la oficii poștale sau factorii poștali. Alte peste 2.880 de puncte de colectare a plăților în numerar stau la dispoziția clienților CEZ, a anunțat compania.

CEZ Vânzare a înființat peste 2.880 de puncte de colectare a plăților pentru a achita factura de energie electrică în numerar. Consumatorii vor putea plăti factura de energie electrică în unitățile bancare și magazinele de proximitate care colaborează cu partenerii CEZ Vânzare. Clienții CEZ au la dispoziție o gamă variată de modalități de plată a facturii de energie electrică: numerar, internet banking, debit direct, ATM, transfer bancar, plata online – accesând plationline.cezinfo.ro etc. De asemenea, factura de energie oferă pe verso detalii referitoare la partenerii CEZ Vânzare, la care se pot achita facturile.

loading...
Loading...

Citește și

Ea este eleva LOVITĂ, IERI, pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu! ARUNCATĂ CINCI metri în aer!

O adolescentă de 17 ani a ajuns, ieri dimineață, la spital, după ce a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.