duminică , 17 decembrie 2017 - 12:02

Familia eroului jandarm, la Târgu-Jiu

erou-marchis

Familia jandarmului erou George Marchiș a venit la Gorj, la sediul Inspectoratului Județean de jandarmi pentru a vizita monumentul fratelui său realizat în unitatea de jandarmi.

Fratele eroului jandarm împreună cu familia și rudele au fost preluați de la accesul în unitate și au fost însoțiți pe parcursul vizitei la toate locurile din unitate unde sunt amplasate amintiri ale faptei eroice din municipiul Târgu Jiu, petrecute în urmă cu mai bine de 15 ani. Au fost vizitate monumentul eroului jandarm realizat în memoria acestuia care este amplasat în curtea interioară a unității, Sala Tradițiilor unde este amplasată Galeria Eroilor și unde este expus un fotodocumentar cu detaliile faptei eroice, Paraclisul unității și Sala de pregătire a personalului. Fratelui eroului i s-au transmis detalii referitoare și la amplasarea unei plăci comemorative în centrul municipiului Târgu-Jiu. „Surprinderea fratelui, a familiei și rudelor acestuia a fost mare, emoțiile i-au marcat pentru că au vizitat pentru prima oară toate locurile din unitate unde se regăsesc aspecte care relevă fapta eroică a militarului jandarm, și au dorit să scrie în Cartea de Onoare a Sălii de Tradiții a unității”, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbateri importante organizate de ITM cu angajatorii, confederaţiile patronale şi sindicatele din Gorj

Inspectorii de muncă ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, s-au întâlnit, al finele săptămânii trecute, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.