vineri , 28 aprilie 2017 - 9:15

Familii cu al TREILEA copil şi tinerii care se căsătoresc primesc 15.000 de lei. Banii se dau şi RETROACTIV!

O familie va primi din partea statului, la nașterea celui de-al 3-lea copil, o sumă totală de 15.000 de lei, ca „primă pentru recunoașterea contribuției adusă națiunii”, iar tinerii vor primi la căsătorie aceiași bani, ca „primă pentru recunoașterea contribuției adusă societății”. Tinerii vor restitui însă banii dacă divorțează în primii 5 ani.

 Sistemul va fi aplicat dacă un proiect inițiat în Parlament pe această temă va fi aprobat.

Banii vor fi dați și retroactiv, mai exact familiilor în care un al 3-lea copil s-a născut în ultimii 5 ani de la data la care proiectul va intra în vigoare, precum și tinerilor care s-au căsătorit în ultimii 5 ani de la această dată având, la acel moment, fiecare, vârsta de până la 35 de ani.

Mai multe, aici: http://www.profit.ro/stiri/social/familiile-cu-al-3-lea-copil-si-tinerii-care-se-casatoresc-vor-primi-bani-de-la-stat-ca-prima-pentru-recunoasterea-contributiei-adusa-natiunii-banii-vor-fi-dati-si-retroactiv-15573163

loading...

Citește și

GALERIE FOTO|Accident GRAV azi noapte! O tânără din Peştişani a murit!

Azi noapte, la Peştişani, a avut loc un accident grav, soldat cu moartea unei tinere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.