Fanteziile bărbaţilor care se află într-o relaţie stabilă

sex

Nu mai este nici un secret că, în ziua de astăzi, din ce în ce mai mulți bărbați implicaţi în relaţii serioase visează la alte femei. Fanteziile sexuale în care protagonista nu este partenera de viaţă nu înseamnă însă infidelitate.

Unii reprezentanţi ai sexului puternic consideră că sexul cu partenera de viaţă nu mai este atât de satisfăcător după câţiva ani de căsnicie. De aceea, le trec prin cap tot felul de fantezii în care fac sex cu femei necunoscute, în diverse ipostaze

Să facă sex în grup cu două femei

Reprezentanții sexului puternic, după câţiva ani de relaţie, nu prea mai simt nevoia să facă sex cu partenera de viaţă şi, din acest motiv, vor ceva nou, pentru a-şi revigora viaţa sexuală. De exemplu, îşi închipuie cum ar fi să se iubească cu două femei, tinere, frumoase şi sexy. Visează la momentul în care vor fi răsfăţaţi, mângâiaţi şi sărutaţi de cele două femei dispuse să le satisfacă şi cea mai perversă dorinţă sexuală.

Să facă sex cu o prostituată

Este una dintre cele mai frecvente fantezii erotice ale bărbaţilor care se află într-o relaţie stabilă. Îi excită foarte tare gândul că pot face cu ele tot ceea ce le trece prin cap din punct de vedere sexual. Lucruri pe care în mod normal nu au putut să le facă de-a lungul timpului cu partenera de viaţă.

Să facă sex în public cu o necunoscută

Bărbații implicaţi în relaţii serioase visează la astfel de escapade și în special cei care au o viaţă sexuală plictisitoare acasă, cu partenera de viaţă.Teama că pot fi surprinşi de cineva în timpul actului sexual face ca această fantezie să fie foarte excitantă. Însă dacă puneţi în practică acest scenariu, trebuie să fiţi foarte atenți înainte de a da frâu instinctelor, fiindcă există posibilitatea să fiți surprinși de cineva în momentele cele mai intime.

Loading...

Citește și

6 cele mai distractive jocuri erotice

Cele mai distractive jocuri erotice nu ar trebui să lipsească din intimitatea nici unui cuplu. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.