sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 4:51

Fără FUNCȚII de inspector social! Ce spune conducerea CEO

ionel-ilie-ceo

Liderii organizațiilor sindicale nu vor mai avea posibilitatea să fie angajați în companie pe funcții de inspectori sociali. Despre aceste posturi s-a discutat în anii trecuți, existând chiar intenția desființării lor.Posturile ocupate de liderii de sindicat erau bine plătite, dar au existat acuzații cu privire la faptul că liderii nu munceau pentru banii pe care îi primeau în aceste funcții, nefiind văzuți prin cariere sau în alte puncte de lucru ale companiei, deși fișa postului prevedea altceva.

Job bine plătit în trecut

Directorul CE Oltenia, Ionel Ilie, a precizat că în nicio ședință de Directorat nu s-a discutat despre ocuparea acestor posturi în companie. „Nu am discutat despre aceste funcții de inspectori sociali și nici nu cred că se va discuta despre asta nici în viitor. Poate că liderii de sindicat ar vrea, dar nu cred că e posibil”, a spus acesta. Cu toate acestea, compania a pierdut procese fiindcă foști inspectori sociali, lideri de sindicat, și-au cerut postul înapoi în instanțele de judecată. Ca inspectori sociali, sindicaliștii obțineau peste 10.000 de lei lunar.
loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.