sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 14:20

Felicitări de la CEO pentru copiii care au luat nota MAXIMĂ la BAC!


Apreciind performanță copiilor propriilor angajați, conducerea CE Oltenia a felicitat într-un cadru festiv elevele care au obținut notă 10 la examenul de Bacalaureat, promoția 2017, ai căror părinți sunt salariați ai companiei, respectiv Georgeta și Ilie Berele din cadrul Sucursalei Electrocentrale Turceni, precum și Claudiu Dogaru din cadrul Direcției Miniere.

În urmă unei activități continue de studiu, coordonată de profesori competenți și susținută de părinți responsabili, Denișa Berele și Raluca Petruța Dogaru se număra printre cei aproximativ 100 de elevi din întreagă țara care au promovat Bacalaureatul cu notă maximă în acest an și singurele candidate care au reușit această performanță din actuală promoție a județului Gorj. Având convingerea că meritele proaspetelor absolvente ale învățământului liceal nu se vor opri aici, transmitem felicitări familiilor Berele și Dogaru, și urăm mult succes celor două tinere, Denișa Berele și Raluca Petruța Dogaru, la viitoarele examene ale vieții.

loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.