sâmbătă , 27 mai 2017 - 3:27

Femeia care și-a bătut copilul este DOCTOR în cadrul MAI! Copilul este MUȘCAT și LOVIT CU UN CORP DUR! Ce spun VECINII! Băiatul este OLIMPIC

Vecinii doctoriței, medic stomatolog în cadrul Centrul Medical Județean al MAI, spun că băiatul de 13 ani este bătut până la sânge deseori. Aceștia au oferit detalii șocante: „Este bătut în mod regulat. Noaptea se aud zgomote și copilul fuge pe scări. Ea îl cheamă să-l șteargă de sânge, după ce îl bate. Ea spune că îl bate ca să învețe mai bine. Copilul este olimpic la școală”, spun vecinii femeii.

loading...

Citește și

ACUM: ACCIDENT LA SCOARTA, DOUĂ VICTIME! AU PLECAT DOUĂ AMBULANȚE ȘI POLIȚIA

Un accident a avut loc in urma cu cateva minute, la Scoarța. Pana in acest …

Un comentariu

  1. Ar trebui s-o vada o tara intreaga, sa-i stie numele si s-o ocoleasca. Individa are probleme foarte grave si nu inteleg cum de poate lucra intr-un mediu in care avizul psihologic este obligatoriu. Ce s-ar intampla daca un pacient ar enerva-o? Il omoara sau ii scoate dintii din gura??? E un pericol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.