Femeie cu șapte copii, din Gorj, DATĂ DISPĂRUTĂ! Soțul i-a SPART CAPUL, dar nu-i pasă! CINE a văzut-o ultima dată

FOTO SUGESTIV
sursa: internet

O femeie de 38 de ani din Bengești-Ciocadia, mamă a 7 copii, cel mai mic fiind la grădiniță, este dispărută de la domiciliul din satul Ciocadia, deja de trei zile. Vecinii și mai mulți localnici de-ai femeii au văzut-o pe aceasta, ultima oară, marți dimineața, când femeia umbla pe drum cu capul spart, spunând că nu mai poate reveni la domiciliu, deoarece soțul a bătut-o de față cu copiii, amenințând chiar că, de disperare, este capabilă să-și pună capăt zilelor. Oamenii nu au luat-o toți în seamă, deoarece femeia a fost bătută de soțul agresiv în repetate rânduri, aceasta acceptând răul tratament de teama că statul i-ar putea lua copiii. Când vecinii au văzut că se îngroașă gluma iar femeia nu a revenit la domiciliu, au sesizat organele de poliție.

Lavinia Negrescu, din Ciocadia, are șapte copii cu Florin Negrescu, plecat periodic la muncă în străinătate. De fiecare dată când revine acasă, respectivul vine nervos și se ceartă cu partenera de viață care abia se descurcă cu cei șapte copii. Pentru că veniturile familiei sunt extrem de puține, lipsa banilor o transformă pe Lavinia într-un sac de box, pentru că soțul supărat nu are fonduri pentru băutură și țigări.

Lavinia Negrescu este bătută pentru viciile soțului său

Acest lucru e cunoscut de tot satul. Așa s-a întâmplat și luni noaptea când, în urma unei astfel de bătăi, femeia s-a ales cu capul spart și alte nenumărate vânătăi pe corp, pe care nu și le-a ascuns ca altă dată nici de vecini și nici de dascălii care au văzut-o, marți dimineața, când a dus copii la școală. Aceasta chiar s-a plâns tuturor că nu mai suportă viața mizerabilă și își va pune capăt zilelor.

Cazată la Centrul Maternal!

Din acel moment, nimeni nu a mai văzut-o pe Lavinia, copiii fiind îngrijorați, mai puțin soțul care nu a găsit de cuviință să anunțe dispariția soției sale la poliție. Au făcut-o însă localnicii din sat care au cerut anchetă pentru găsirea femeii, de teamă să nu se fi omorât. Vecinii nu au găsit-o nici acum pe Lavinia și nici polițiștii, deși se bănuiește că aceasta s-ar adăposti la Târgu-Jiu la o cunoștință, fapt nedemonstrat până în prezent.
IPJ Gorj confirmă că femeia este căutată, deși nu s-a făcut o plângere în scris în acest sens. Polițiștii sunt dispuși însă să o ajute pe aceasta și chiar să ceară adăpost pentru femeia și copiii săi la Centrul Maternal din Târgu-Jiu.
Femeia de 38 de ani are un defect la picior și alte probleme de sănătate, fiind necesar pentru aceasta un ajutor, măcar pentru a scăpa de soțul agresiv.

loading...
Loading...

Citește și

Decizia judecătorilor pentru polițistul din Târgu-Jiu care a condus BEAT și s-a oprit în mașina din față! Etilotestul a indicat 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat

Trimis recent în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *