Femeie de AFACERI cu suflet mare, din Târgu Jiu, care a adoptat o bătrânică, ÎNSĂRCINATĂ!

minodora

Minodora Pătrășcoiu, tânăra din Târgu Jiu cu un suflet de aur, care a „adoptat-o” pe tanti Lenuța, bătrâna în vârstă de 99 de ani din comuna Săulești ce trăia de aproape 40 de ani cu sicriul în prispa casei din chirpici, va deveni mămică pentru a doua oară.

Frumoasa brunetă este însărcinată în câteva luni și, atât ea, cât și viitorul ei soț așteaptă cu sufletul la gură să afle sexul bebelușului. „ Atât eu cât și viitorul meu soț suntem extrem de fericiți, la fel și băiețelul meu care își dorește foarte tare o surioară. Stăm ca pe ace până pe 24, când vom afla sexul bebelușului. În perioada următoare va urma cununia civilă care va avea loc în aer liber aici la Târgu Jiu, iar nunta și botezul vor fi puțin mai restrânse cu prieteni apropiați și familiile. Ne-am întâlnit la service cu mașina, când eram cu ea la reparat, era și el cu a lui, nu am discutat prea multe în ziua respectivă ba chiar mai deloc. A doua zi am început să vorbim pe Facebook, ne-am întâlnit și de atunci totul a mers perfect, având aceleași perspective, concepții și dorințe iar de atunci am rămas împreună”, ne-a povestit Minodora.
Cât despre tanti Lenuța, Minodora ne-a povestit că bătrânica o duce foarte bine, ba chiar îi trezește de câteva ori pe noapte pentru a vedea dacă sunt acasă. „Astăzi a început să cânte la prima ora și ne trezește de trei ori pe noapte sa vadă doar dacă suntem acasă, este foarte bine” ne-a mai spus Minodora Pătrășcoiu.
loading...
Loading...

Citește și

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu vorbește în PREMIERĂ despre familia sa!

Au fost pentru prima dată într-un studio de radio, ca o familie. Invitați la Radio …

3 comentarii

  1. ,,femeie de afaceri,, …!Cine vinde gogosi ,cine copiaza acte,cine intinde rufe la uscat,cine poarta silikon si Botox…fac afaceri ?!

    • mare stire de presa „femeia de afaceri”, dar ce afaceri face domnilor? in urmatorul numar poate ne spuneti si noua, asta ar creste vanzarea ziarului, lumea din Tg-Jiu vrea sa stie cu cine se ocupa doamna

  2. A facut afaceri cu baietii :)) le lua banii inainte sa presteze …..asta da afacere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *