miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:22

Femeie în COMĂ după o transfuzie greşită!

Un nou caz șocat în spitalele românești. O femeie este în comă, după ce i s-a făcut o transfuzie cu o grupă greșită. Incidentul a avut loc la spitalul CF2, unde femeia bolnavă de cancer tocmai fusese operată.

”Pacienta a suferit o interventie oncologică, în urma căreia a fost nevoie să i se administreze sânge. I s-a dat însă sânge dintr-o altă grupă. Ministrul Sănătății știe despre acest incident. Femeia  va fi transferată la Spitalul Universitar. Nu știm dacă este o comă indusă sau o comă survenită în urma acestei transfuzii. transferul se va face la cererea familiei. Oamenii nu mai au încredere în spital, după acest incident. Sângele transfuzabil din România poate fi periculos, pentru că sistemul de testare este vechi, se testrează anticorpii produși de virușii, antiocorpi care apar între trei și șase luni”, a relatat reporterul Antena 3, Sergiu Cora.

loading...
Loading...

Citește și

Tinerii din Motru reținuti din nou după ce polițiștii le-au dat drumul. Vezi ce au mai făcut!

În acest moment tinerii care au furat dulciuri și țigări dintr-un magazin din Motru sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.