Femeie POSEDATĂ în pelerinaj la Sfânta Parascheva

Pelerinajul în cinstea Sfintei Parascheva are parte de o mai bună organizare, spre deosebire de haosul din ultimii ani când mii de oameni s-au călcat în picioare, în numele credinței. Peste 1.000 de pelerini s-au închinat într-o singură oră la racla cu moaștele Cuvioasei Parascheva. Cel puțin asta susțin jandarmii, care au fost mobilizați la evenimentul cu o importantă dimensiune spirituală pentru creștini. Autoritățile spun că, până acum, peste 24000 de oameni au venit în pelerinaj la Catedrala Mitropolitană. Până vineri, peste 100000 de enoriași sunt așteptați să vină să se roage la Sfânta Parascheva.

O femeie, care ar fi posedată, la Sfânta Parascheva

O scenă ieșită din comun a avut loc în timpul pelerinajului de la Iași. O femeie, despre care rudele susțin că este posedată, a leșinat, în timp ce aștepta la coada de peste doi kilometri să se se închine la moaștele Sfintei Paracheva, relatează ziaruldeiasi.ro

„Nu ştiu dacă este vorba de o persoană posedată sau nu, pot fi manifestări date şi de probleme de sănătate de tot felul, de manifestarea unei emoţii mai necontrolate. Sigur, poate fi vorba şi de o posedare “, a precizat pr. Marian Timofte, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei.

 

loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

Un comentariu

  1. Posedata de incultura si prostie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *