vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:41

Fenomen nemaivăzut! Vor mai urma

Ploile şi vijeliile au răvăşit România! După zile întregi de caniculă, în câteva ore, fenomenele meteo extreme au distrus localităţi întregi şi au ucis oameni! În Botoşani şi Mureş, se vorbeşte despre tornade.

„Impactul avut de acest fenomen meteorologic a fost unul extrem, nemaivăzut în România”, a declarat Raed Arafat, luni, la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

„Au fost distruși peste 40 de stâlpi de tensiune înaltă și tensiune medie, au fost rupți stâlpi din beton, stâlpi de fier au fost îndoiți(…). Astfel de fenomene apar brusc, pot fi prevăzute foarte greu înainte”, a mai spus Raed Arafat.

„Schimbările climatice vor duce la apariția de fenomene extreme tot mai des(…). Săptămâna viitoare am stabilit o discuție aplicată cu colegii de la ANM, să vedem cam ce prevăd dânșii și să vedem ce măsuri trebuie să luăm”, a adăugat el.

loading...
Loading...

Citește și

SCANDAL în fața unui local din Tg Cărbunești! Bărbatul avea PISTOL

Politisti din cadrul Pol. Oraș Tg. Carbunesti au reținut un bărbat de 32 ani, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.