sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:20

Festival de DANS la Târgu-Jiu!

dans-sportiv-7

Festivalul de balet și dans modern „În pași de dans spre infinit“, a avut loc sâmbătă, la Târgu-Jiu. Aflat la cea de-a doua ediție, acest festival a reunit în orașul lui Brâncuși, zeci de elevi din Craiova, Severin, Pitești, Timișoara, Cluj, Orșova etc.

Anul acesta, în cadrul festivalului au fost organizate două secțiuni de concurs: de balet și dans modern. Elevii care au participat fac parte din școlile populare de artă, cluburi ale copiilor și unități școlare din țară. Festivalul a avut loc la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, la concurs înscriindu-se dansatori cu vârsta cuprinsă între 8 și 19 ani, împărțiți în trei categorii. Festivalul a cuprins zece genuri de dans, printre care se numără: balet, rock acrobatic, hip-hop, dans sportiv, dans de caracter, majorete și street-dance. Fiecare formație a prezentat două dansuri. Juriul va fi compus din cinci specialiști. Festivalul „În pași de dans spre infinit“ este organizat de  Școala Populară de Artă din Târgu Jiu. La eveniment va participa și echipa de dans modern a Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu care a câștigat locul 1 la festivalul ”Perla Dunării” care a avut loc la Drobeta Turnu-Severin. Tot de la Școala Populară de Artă din Târgu Jiu se va duela pentru marele premiu și trupa Galactic Crew.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbateri importante organizate de ITM cu angajatorii, confederaţiile patronale şi sindicatele din Gorj

Inspectorii de muncă ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, s-au întâlnit, al finele săptămânii trecute, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.