Festivalul Răciturilor, la Tismana

Festivalul Răciturilor se impune ca un eveniment important pe harta manifestărilor gastronomice pe care A.N.T.R.E.C. România le organizează în filialele judeţene. Evenimentul este de fapt un schimb de experiență pentru proprietarii de pensiuni și restaurante care participă an de an la acesta.




Festivalul Răciturilor a fost organizat pentru prima dată în 2009, în fiecare an de atunci strângând laolaltă zeci de proprietari de pensiuni din zona Gorjului și nu numai. De fiecare dată, gospodinele s-au străduit să prepare cele mai bune și arătoase piftii: de porc, de vițel, de pui, curcan sau pește. Răciturile au făcut, de fiecare dată, casă bună cu sarmalele fierbinţi, mălaiul, ardeiul iute şi ţuica tradițională. În acest an ,mai exact sâmbătă 17 septembrie, evenimentul s-a desfășurat la Vila Ursu din Tismana. „ Festivalul este un schimb de experienţă pentru proprietarii de pensiuni şi restaurante care participă an de an la eveniment.Festivalul Răciturilor a fost organizat prima dată în 2009 şi este o manifestare care încearcă să atragă atenţia turiştilor ,să promoveze judeţul şi frumuseţile care pot fi văzute aici” se arată pe site-ul festivaluri-romanesti.ro.

loading...
Loading...

Citește și

EXPOZIȚIE la Tel Aviv a fotografului Teodor Dădălău!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj organizează la Tel Aviv, sâmbătă 25 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.