FETE FRUMOASE din Târgu Jiu RACOLATE pentru VIDEOCHAT! Vezi cu ce SALARII sunt atrase viitoarele ANGAJATE!

Studiourile de videochat din București încearcă să atragă fete de peste tot din țară, cu oferte care mai de care mai tentante. O astfel de ofertă a primit și o târgujiancă, zilele trecute, pe un site de socializare. „Am răspuns la o cerere de prietenie pe facebook și nu mă așteptam ca persoana respectivă să vină cu o astfel de propunere. Părea o femeie serioasă. M-a șocat efectiv când am văzut că îmi spune atât de nonșalant să lucrez pentru un studio de videochat, ca și când ar fi un job oarecare. Cel mai periculos mi se pare faptul că tot mai multe fete fără posibilități pot cădea pradă acestor propuneri, care știm că nu întotdeauna sunt ceea ce par”, spune Maria, din Târgu Jiu. „Buna! Numele meu este… Încântată de cunoştinţă. Eu lucrez la C**** Studio, cel mai performant studio de videochat din Bucureşti. M-am uitat de curând pe profilul tău şi voiam să îţi propun un job de model videochat în cadrul companiei la care lucrez. Trebuie să menţionez că salariul mediu la noi in studio este de peste 10.000 RON pe luna şi că până la sfârşitul acestei luni oferim un bonus de angajare de 800 RON. Vei primi din partea noastră training specializat în ceea ce priveşte limba engleză, make-up, styling şi atitudine în faţa camerei încât să te poţi încadra şi tu în media noastră salarială sau peste. Dacă îţi pot oferi mai multe detalii te rog să îmi laşi mesaj sau sa accesezi website-ul nostru (…) sa discuti cu departamentul de Resurse Umane”, este oferta prin care cei de la studioul cu pricina încearcă să-și atragă potențialele colaboratoare.

Loading...

Citește și

Mămici din Târgu-Jiu, în stradă: „Pe copilul meu l-au despărțit 12 ore de moarte!”

Cel puțin 60 de mămici din Târgu-Jiu au protestat, ieri, împotriva condițiilor din spitalele din …

5 comentarii

  1. Faceti voi publicitate la asa ceva idiotilor!? Sper ca aveti fete interesate de asa ceva!!! Retardatilor!!!

  2. Sa lucrezi la un studio de videochat chiar este un job ca toate celelalte. Trebuie doar sa gasiti un studio ok, corect si mai ales care sa lucreze LEGAL!

  3. Chiar exista studiouri care ofera astfel de lucruri, doar trebuie sa gasesti studioul potrivit. Nu toate anunturile sunt capcane.

  4. Poti face de la studio, dar poti face videochat de acasa impreuna cu partenerul tau pentru a pastra magia relatiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *