Fii o maestră a sexului oral!

sex

Pentru multe dintre noi sexul este foarte important în menţinerea vie a unei relaţii. Însă ce te faci după un timp, când nu mai găsiţi nimic nou de făcut în dormitor? Eu zis să ne apucăm din nou de studiat! Azi fetelor, vom învăţa să facem un sex oral că la carte!

După un anumit timp, în orice relaţie intervine monotonia. V-aţi obişnuit unul cu celălalt, ştiţi ce vă place, ştiţi ce vreţi unul de la celălalt şi mai ales ştiţi să satisfaceţi cerinţele partenerului. Însă, flacăra iubirii trebuie să se menţină aprinsă, şi de aceea este nevoie, că din când în când să fie necesar să aduceţi trucuri noi în viaţa voastră. Dacă este vorba de viaţă din dormitor cu atât mai bine, deoarece sunt atât de multe lucruri noi de învăţat şi aplicat, jocuri sexy şi funny, povesti incitante de pus în scena încât, cu puţină imaginaţie, este cam greu să vă plictisiţi.
Şi acum vine capitolul sex oral. Toată lumea o practică, însă numai 50-60% dintre femei recunosc asta. Nu este nimic ruşinos, depravant sau injosnitor, ci este mai degrabă o dovadă de iubire către partenerul tău. Aşa că lasă timiditatea de-o parte, încuie inocenta undeva departe, scapa de viziunea din filmele porno şi învaţă cum să îţi dai iubitul pe spate la propriu, oferindu-I un sex oral de neiutat.

Fii în pielea pesonajului!
Trebuie să fii o femeie seducătoare, foarte sexy şi stăpâna pe situaţie. Înainte de a te îndrepta către ţinta e bine să îi dai iubitului tău un preview verbal. Şopteşte-i la ureche ce ai de gând să îi faci, cum te vei juca cu penisul lui şi întreabă-l dacă îi place ce aude. Nu numai că îi va plăcea, însă va fi atât de nerăbdător să te duci jos, încât ar putea să cadă casa peste voi şi lui să nu-i pese J În timpul sexului oral încearcă să îţi controlezi cât mai mult mimica fetei şi arată-i că îţi place ceea ce faci. Priveşte-l în ochi, mângâie-l, întreabă-l ce îşi mai doreşte, spune-i că îi vei îndeplini orice dorinţă şi lasă-te purtată de aceste momente.

Poziţii.
Poziţiile sunt destul de importante acum. Aşează-ţi iubitul pe spate, pe pat, pentru a fi cât mai relaxat cu putinţă şi pentru a se putea bucura de senzaţii şi priveliştea minunată pe care o vei oferi. Dacă te gândeşti la un sex oral rapid, sau într-un loc în care nu trebuie să fiţi prinşi, poţi îngenunchia în faţa lui şi să lucrezi acolo. La cât de mult îi va plăcea sexul oral este posibil să îi tremure şi picioarele din această poziţie.

E rândul limbii.
Foloseşte-ţi limba cât mai mult, în special pe capul penisului, unde este foarte sensibil. Pentru a se simţi cel mai bine, foloseşte multă salivă şi încearcă să umezeşti o parte cât mai mare a penisului. Foloseşte-ţi şi o mână în acelaşi timp şi efectul va fi garantat. Ai grijă însă, dacă unui bărbat îi place o presiune mai mare şi o mişcare mai rapidă, asta nu este valabil pentru toţi. Aşa că mai bine începi cu mişcări lente, senzuale, suave, până când îţi dai seama cum îi place. Oricum bărbaţii în general îţi vor spune ce nu le place, şi dacă nu o fac, îl poţi întreba oricând.

Joacă-te cu ambele mâini!
O mână o ţi pe penis şi pe cealaltă o poţi plimba pe pieptul lui, sau îl poţi zgâria uşor pe şolduri. În aceste momente zona intimă este foarte sensibilă, şi îl vor trece fiori chiar şi dacă vei plimba câteva degete pe partea interioară a coapsei. Dacă eşti destul de pricepută, te poţi juca şi cu testiculele lui în timpul sexului oral. O mână pe penis şi una pe testicule, cu care te vei juca foarte uşor deoarece sunt foarte sensibile, îl vor aduce pe iubitul tău în al 9-lea cer.
Lubrifiere. Aşa cum am menţionat şi mai sus, lubrifierea este foarte importantă. Fie că lubrifiezi natural, cu salivă, fie că foloseşti un lubrifiant din comerţ cu diferite arome, ai grijă ca locul să fie mereu umezit pentru a intensifica plăcerile. Dacă îţi plac lubrifianţii din comerţ cu gust de fructe îi poţi folosi pe aceia, însă mai poţi folosi şi mierea, ciocolată puţin călduţă sau orice îţi trece prin minte şi este lichid.

Nu fi agresivă!
Chiar dacă în focul pasiuni vei avea chef să îl muşti uşor cu dinţii, abţine-te deoarece îi vei strica toată plăcerea. Cum ar fi să înceapă şi el să îţi râcâie cu dinţii clitorisul tău atât de sensibil? Aşadar fără muşcături, fără să-ţi infingi colţii ca un animal de pradă, fără să faci ceva care să-i provoace durere. Aminteşte-ţi că eşti aici pentru a-i oferi plăcere maximă.

Marele final!
Cu unii bărbaţi e mai uşor, cu alţii mai greu, însă pe toţi îi poţi aduce în punctul culminant doar prin sex oral. După atâtea eforturi din partea ta ar fi cazul să termine şi el, că doar nu eşti o maşinărie de făcut sex oral. Vei simţi când se apropie momentul, deoarece iubitul tău va fi maxim de încordat, testiculele i se vor miscora puţin şi vor urca, şi poate vei fi anunţată şi de el că este foarte aproape de ejaculare. Acum ai două variante, ori lucrezi doar manual, ori continui cu sexul oral, iar el va ejacula în gura ta. Ştiu că sună dizgraţios, însă nu trebuie să înghiţi spermă, o poţi scuipa într-un şerveţel de exemplu.
După toată munca grea şi dificilă pe care ai dus-o pentru a-ţi satisface iubitul, poate vei fi şi tu răsplătită. Poate îţi va întoarce favorul tot cu un sex oral, însă orice ar face să ştii că ai făcut din el un bărbat fericit şi mândru de iubita lui.

Loading...

Citește și

5 avantaje ale sexului regulat

Dacă doriţi să fiţi în formă şi să aveţi o stare de fericire tot timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.