Fiica unei judecătoare, RĂPITĂ la Târgu Jiu, de MASCAȚI și ARABI cu mitraliere. Avem VIDEO și FOTO!

alin-si-oana-baragan1

Meniu extravagant, invitați de seamă și artiști celebri, cam așa a decurs nunta Oanei Alexandra și a lui Alin Bărăgan. Ea, fiica judecătoarei de la Curtea de Apel Craiova, Doina Lupea, originară din comuna Turburea, el, fiul cunoscutei mediatoare din Târgu Jiu, Cornelia Bărăgan.

Alexandra și Alin s-au căstorit civil la sfârșitul lunii august în acest an, iar duminică au hotărât să spună „Da” și în fața altarului. Conform imaginilor postate pe conturile personale de facebook, cununia religioasă a celor doi avut loc la biserica „Sfinţii Apostoli“ din Târgu Jiu, după care au petrecut alături de invitați, aleși pe sprânceană, la restaurantul de pe Insulița Jiului. Cei aproximativ 400 de invitați au servit purceluși la proțap și alte bunătăți culinare iar atmosfera a fost întreținută de interpreții de muzică populară, Niculina Stoican, Petrică Mâțu Stoian, Sanda Argint și Cristina Olteanu.
loading...

Citește și

Are SÂNII atât de mari, că nu-i mai încap în SUTIEN! Georgiana, din Târgu Jiu, cea mai APRECIATĂ de pe Facebook!

La cei 22 de ani ai săi, Georgiana Raluca Nodea se numără printre cele mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.