Filip conduce oraşul SINGUR!

Filip-cmk

Constituirea consiliilor locale s-a finalizat pe 25.06.2016, însă primarul de la Rovinari, Robert Filip, încă nu şi-a găsit un viceprimar care să-l mulţumească. 

Astfel, deşi are majoritate în Consiliul Local, Robert Filip a considerat că numirea viceprimarului nu este prioritară în acest moment şi a decis să amâne acest moment. Consiliul Local Rovinari este format din 17 consilieri: 7 ALDE, 6 PNL, 2 PSD, 1 PRU şi un consilier independent.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

5 comentarii

 1. Ce parere aveti de Vodislav Claudiu ?

 2. Pe cine ar putea pune Filip viceprimar :

  1-Florin Ungureanu -ALDE- , consilier local din 2004 , fost sef al pietii Rovinari , actualmente jurist la ACS , impatimit de jocuri de noroc ( prietenul Ruset stie ! ) , isi face veacul (in timpul programului ) la Superbet . Fost primar interimar timp de 3 saptamani ( din care 2 in concediu medical ! ) a demisionat fiind depasit de situatie . Unul din „cateii lui tata ” !
  2-Claudiu Vodislav -ALDE-consilier local din 2008 , inginer , sofer la firma sotiei , a fost luat din concediu pt cresterea copilului si pus primar interimar in toamna lui 2015 . Cat a fost primar a facut jocul lui Robert Filip in primarie discreditand PNL din care , formal , facea parte . Unul din „cateii lui tata” !
  3-Romeo Cimpoieru-ALDE- director la ACS , firma care furnizeaza apa in Rovinari unde firmele familiei Filip au datorii de sute de milioane de lei vechi .Om de incredere al fostului primar Doru Filip .
  4-Gheorghe Antonie – ALDE- om de afaceri , consilier local 2004-2008 , indepartat de fostul primar Doru Filip in urma unor divergente , intrat in gratiile lui Robert Filip , donator pt partid !
  5-Cornel Caruceriu – ALDE- frizer de meserie , absolvent a 8 clase , prieten intim al lui Robert Filip .
  6-Ion Ciopanoiu – ALDE-lider Smeo , banuit de legaturi cu un grup infractional ( hoti de cupru ) care actionau in zona carierei Tismana .Hotii au fost prinsi , dosar in lucru…
  7- Nelu Alin Duta – PRU – angajat la ACS , administrator piata Rovinari , amenintat de noul primar ca isi pierde locul de munca nu are cum sa iasa din cuvantul acestuia !

  Postul de administrator public e rezervat lui Mihai Sitaru , jurist la ACS , finul familiei Filip , fost consilier 2004-2008 , indepartat de fostul primar Doru Filip in urma unui scandal , reintrat in gratiile familiei , a fost cercetat penal IN 2009 pentru MITA ELECTORALA !

  De notat ca Ungureanu , Antonie , Sitaru , Ciopanoiu au facut parte in 2004 din echipa PDL care l-au propulsat primar pe Doru Filip , tatal actualului primar Robert Filip !

 3. Puteti sa.l puneti pe Chivu fomistul. Este o varianta buna ce ziceti?Afemeiatul si inganfatul de Chivu care si.a zmuls sotia din bratele bunicului. Si.a pus coarne singur el este membru la Pdl din 2004 un catel de.al lui Filip. Chivule cum este cu Nanuta ta luata din dragoste din bratele altuia? De firma HELEN ai auzit iti spune numele ceva??

 4. lasatil sa conduca si sa si aleaga viceprimarul.copilul e ok ca primar are alta gandire e tanar.problema este k nu are consilieri de valoare.are gandire buna e tanar si are experienta in afaceri.bmult noroc i continuare.

 5. Dintre toti consilierii de la Rovinari , Chivu este singurul care stie cu ce se mananca administratia locala ! Daca intr-adevar Filip doreste binele comunitatii si pentru indepartarea tuturor suspiciunilor , atunci ar trebui sa-l sprijine pe Chivu pentru functia de viceprimar ! S-ar respecta si optiunile electorale ale cetatenilor .Chivu a fost votat de 2000 de oameni cu doar 250 mai putin decat Filip ! Si unul si celalalt au declarat ca vor binele orasului , deci cred ca e posibila o colaborare intre ei ! Plus ca , daca nu merge treaba , exista posibilitatea alegerii altui viceprimar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *