miercuri , 13 decembrie 2017 - 22:36

Final de mandat pentru consilierii locali din Târgu Jiu

sedinta-CL-ultima-2016

Mandatele consilierilor municipali din Târgu Jiu au ajuns la final, iar ultima ședință a CL a avut loc ieri. Unii dintre consilierii locali nu se mai regăsesc pe listele viitorului CL.

Ultima ședință a Consiliul Local Târgu Jiu în actuala formulă a avut loc ieri, iar câțiva dintre consilieri și-au luat rămas bun de la CL. „Nu am emoții, pentru că îmi cântăresc întotdeauna din timp ce trebuie să fac și evit, astfel, emoțiile. Nu o să mă regăsesc în noul Consiliu Local care va fi format, după data de 5 iunie. Nu am candidat ca urmare a unor probleme personale. Nu regret nimic. Viața este frumoasă așa cum este“, Iulian Dascăl, de la PSD Gorj. Consilierul Nicolae Predescu speră să se regăsească în structura noului Consiliu Local: „Sunt emoții inerente după patru ani de activitate pentru că s-a format un colectiv de lucru. Unii dintre noi sperăm să ne regăsim în noua structura a Consiliului Local“. Edilul Florin Cârciumaru le-a mulțumit consilierilor locali: „Este ultima ședință a Consiliului Local din mandatul 2012-2016 și vă rog să-mi permiteți ca în numele Primăriei municipiului Târgu Jiu să vă mulțumesc pentru modul în care am colaborat de-a lungul anilor. Într-un asemenea moment sunt emoții atât pentru mine, cât și pentru d-voastră, pentru că timp de patru ani de zile am constituit o echipă care a lucrat pentru binele orașului, drept pentru care vă mulțumesc și sper că și de aici încolo să colaborăm ca cetățenii ai municipiului Târgu Jiu, ca reprezentanți ai diferitelor instituții, pentru că nu știm ce ne oferă viața. Dincolo de acestea, trebuie să rămânem oameni, pentru familiile noastre și orașul nostru“.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbatere publică pe bugetul anului 2018 al Primăriei Târgu Jiu! Toți târgujienii sunt INVITAȚI! Vezi aici când vor avea loc dezbaterile pentru zona TA!

Toți locuitorii orașului Târgu Jiu sunt invitați de către primarul municipiului să participe la dezbaterile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.