duminică , 23 aprilie 2017 - 16:41

Firma de la stadion, acuzată că întârzie plata salariilor

Unii dintre angajații firmei AB Tehnica SRL din Craiova acuză că nu au primit salariile din luna februarie a acestui an, fiind vorba în special de salariați care au contracte de muncă pe perioadă determinată. ITM a precizat că numai anul acesta a avut opt-zece reclamații la adresa firmei respective, pentru neplata la termen a salariilor, dar că angajatorul achită salariile restante după fiecare control al inspectorilor muncii.

Unii dintre angajații AB Tehnica SRL ne-au sesizat la redacție, în repetate rânduri, că societatea la care lucrează nu le plătește salariile la timp, unii muncitori neprimindu-și banii de luni de zile. Este vorba, în special, de muncitori angajați pe perioadă determinată din câteva comune doljene. „Muncitorii angajați cu contract individual de muncă pe perioadă determinată de către AB Tehnica SRL, cu sediul în strada Popoveni nr. 3, la care sunt administratori și asociați Boiangiu Ioana și Boiangiu Sergiu, au înșelat muncitorii din comunele Giurgița, Întorsura, Plosca, Cârna, Bistreț etc. Muncitorii nu și-au primit salariile din februarie și până azi (până la mijlocul lunii august – n.r.). În aceste comune, lucrările au fost predate“, se arată în mesajul transmis redacției GdS de către persoane care pretind că sunt angajați ai societății. În urmă cu două luni, alt angajat al AB Tehnica SRL acuzase, de asemenea, că nu și-a primit salariu de două luni și jumătate și că administratorul firmei refuza să îi plătească omului drepturile salariale, deși el avea contract de muncă încheiat în condițiile legii. La vremea respectivă, bărbatul acuza că în situația lui mai sunt și alți angajați ai firmei.

Sursa: http://www.gds.ro/Local/2016-08-22/firma-de-la-stadionul-de-atletism,-acuzata-ca-intarzie-plata-salariilor/

loading...

Citește și

FOTO. Fiul unui primar gorjean, dosar penal după scandal în club

Razvan Radu, fiul primarului orașului Țicleni, Constantin Radu, a fost, în această dimineață, protagonistul unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.