vineri , 15 decembrie 2017 - 6:16

Firma FIICEI unui consilier local a încasat 220.000 de EURO din contracte cu primăria

primaria-pades

Agenția Națională de Integritate a constatat, ieri, că un consilier local de la Padeș s-a aflat în stare de incompatibilitate, după ce în pe timpul mandatelor sale de ales local, firma fiicei sale a derulat 177 de contracte cu Primăria comunei Padeș.

Consilierul local Ion Țuhașu a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate întrucât, în perioada deținerii mandatelor de ales local, societatea Ionelacom SRL, firmă la care fiica sa, Ana Ionela, deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator, a încheiat 177 contracte comerciale de furnizare de produse cu Primăria Padeș. Potrivit ANI, între primărie și societate s-au derulat achiziții directe de 966.372 de lei.
Țuhașu este în prezent consilier local independent, fiind reales în luna iunie a acestui an, iar în trecut a făcut parte din PSD.
Acesta apărea în urmă cu câțiva ani în anturajul inspectorului guvernamental Cornel Bunget pe care l-a împrumutat, conform declarației de avere, cu 30.000 de lei. De numele lui Țuhașu se leagă și câteva schimburi de terenuri controversate în zona Valea Mare-Padeș, dar și unele concesiuni în satul Călugăreni unde acesta deține spații comerciale.
Potrivit unor surse, nu numai firma fiicei a derulat contracte cu Primăria Padeș, ci și a cuscrului său, care a fost abonată la lucrări din bugetul public al comunei.

loading...
Loading...

Citește și

O femeie fără serviciu a găsit o geantă cu bani în parcul din Rovinari! Ce a urmat după câteva minute

O casnică din Rovinari a găsit, miercuri, pe o bancă din parcul din centrul orașului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.