Fiu de primar, implicat într-o fraudă la Evaluarea Națională

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani a sesizat Poliţia cu privire la o suspiciune de fraudă la examenul de evaluare naţională, a declarat, joi, pentru AGERPRES, inspectorul general al IŞJ, Mihaela Huncă.

 Potrivit acesteia, sesizarea a fost făcută după ce tezele unui elev din Suceava nu păreau la fel din punct de vedere al scrisului.

‘În urma solicitării Comisiei Judeţene de Evaluare Naţională Suceava, Comisia Judeţeană de la Botoşani a verificat lucrările unui elev şi s-a constatat că nu este acelaşi scris. Conform metodologiei, fiind vorba de o suspiciune de fraudă, am sesizat Comisia Naţională de Evaluare Naţională, dar şi organele competente’, a afirmat Huncă.

Neoficial, în tentativa de fraudă ar fi fost implicat fiul unui primar din judeţul Suceava, care ar fi obţinut nota maximă la Limba şi literatura română, deşi, în ultimii patru ani de studiu, notele la această disciplină ar fi fost mult mai mici.

Sursa: Dcnews.ro

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *