Fiul unui IMPORTANT om de afaceri din Târgu Jiu se ÎNSOARĂ cu purtătoarea de cuvânt de la Aparegio

contoloru-si-vaduva6

Proprietarul pensiunii de lux „Casa Danielescu” din Târgu Jiu, Contoloru Dumitru, se pregătește de nuntă! Fiul acestuia, Costin, s-a logodit zilele trecute cu purtătoarea de cuvânt de la Aparegio, Nicoleta Văduva.

Fostul director al Băncii Comerciale Române Gorj, Dumitru Contoloru, urmează să devină socru mare, fiul său, Costin, urmând să se căsătorească cu Nicoleta Văduva, purtătoarea de cuvânt de la Aparegio. Costin Contoloru este de profesie medic veterinar și deține o clinică de specialitate în Târgu Jiu. Conform informațiilor de pe contul său personal de facebook, acesta a început o relație cu purtătoarea de cuvânt de la Aparegio la sfârșitul anului trecut, iar în urmă cu câteva zile acesta s-a hotărât să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie. „To the moon and back!(Până la lună și înapoi) Te iubesc și vreau să îmi petrec restul vieții cu tine”, a scris fiul patronului „Casei Danielescu” pe contul său de socializare. Alături de acest mesaj, tânărul medic a postat și o fotografie cu inelul de logodnă pe degetul iubitei sale, semn că aceasta a fost de acord.

Au primit zeci de felicitări pe facebook

Tinerii au primit zeci de mesaje de felicitări din partea prietenilor și apropiaților: „Mă bucur mult pentru voi… ani mulți și buni împreună”, „Felicitări Costin! Meriți toată fericirea din lume”, sunt doar câteva din mesajele primite de cei doi.
I.I.

loading...
Loading...

Citește și

O tânără super SEXY din Sadu, ARTIST tatuator în Marea Britanie!

Are 24 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest …

6 comentarii

  1. Nu o cunosc pe duduie da dupa fata mi se pare plina de ea… poate ma insel…

  2. Nu e de nasul lui….

  3. El e un baiat de nota 10 foarte modest dar ea se crede buricu pamantului, merge cu nasu ala numai pe sus.

  4. Fata de fosta lui prietena, asta e cat de cat de doamne ajuta 😀

  5. Proasta alegere dra Văduva cam uzata

  6. vai ce rusine! cu asta? dupa Nicoleta uzata la alta uzata ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *