Florescu: Lucrurile au luat-o pe un făgaş total nepotrivit

Ciprian-Florescu-(2)

Vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, este sceptic în ceea ce priveşte noul dosar al lui Victor Ponta în care a fost pus sub control judiciar. Florescu a declarat că „lucrurile au luat-o pe un făgaş total nepotrivit pentru societatea românească”.
Florescu a precizat că Victor Ponta va fi în continuare pe listele PSD Gorj la alegerile parlamentare, în cazul în care legea îi va mai permite să candideze. „E foarte greu de comentat. Luând în calcul argumentele prezentate de cei care au luat această măsură, e extrem de greu de comentat. Încep să cred că lucrurile au luat-o pe un făgaş total nepotrivit pentru societatea românească şi pentru statul de drept. Sigur, prea multe comentarii nu putem face, dar plecând de la prezumţia de nevinovăţie şi de la argumentele care au fost întâietate în momentul în care a fost hotărâtă această măsură, mi-e greu să cred că e ceva aşa cum ar trebui să fie. E greu să analizez activitatea celor care activează în justiţie, însă mie nu-mi sună bine. Candidatura domniei sale la Gorj este stabilită şi ca urmare a doleanţei domnului Victor Ponta şi ca urmare a susţinerii pe care o are din partea organizaţiei judeţene. Singura problemă este legată de cât i se va permite sau dacă i se va permite să candideze. Noi ne dorim ca domnul Victor Ponta să candideze şi să meargă în Parlamentul României pentru încă un mandat. Victor Ponta ar fi o pierdere pentru întreg PSD. Este unul dintre cei mai performanţi premieri după 1989. Mai mult decât atât, vedem atitudinea electoratului. Cifrele legate de simpatia de care beneficiază Victor Ponta sunt în creştere, asta graţie măsurilor luate ca şef a Executivului”, a declarat Florescu.


loading...
Loading...

Citește și

ÎNDEMN pentru BUGETARII nemulţumiţi de venituri: Să plece la PRIVAT!

Preşedintele organizaţiei ALDE Târgu-Jiu a reacţionat după ce, la finele săptămânii trecute, asistentele şi infirmierele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *