Florescu mai vrea un mandat: „Eu sunt un tip consecvent”

Florescu-cmk

Ciprian Florescu a declarat că îşi mai doreşte încă un mandat de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, însă nu ştie dacă va mai fi susţinut de colegii din partid. 

Florescu a mai precizat că, în cazul în care nu va mai fi la conducerea Consiliului, va rămâne consilier judeţean. De asemenea, acesta le transmite „prietenilor” că nu va renunţa nici la politică, nici la administraţie. „Momentan nu pot să răspund la această întrebare (dacă PSD are propuneri pentru cele două funcţii de vicepreşedinte la CJ, n. red.)  pentru că urmează să se poarte discuţii în Comitetului Executiv în cadrul Biroului Permanent Judeţean. Vom vedea care vor fi opiniile colegilor noştri. Sigur, intenţia pentru încă un mandat de vicepreşedinte mi-am arătat-o de la bun început. Am spus, eu sunt un tip consecvent şi rămân pe aceeaşi idee de a continua pe această funcţie, asta bineînţeles doar dacă vor beneficia de încrederea colegilor şi de susţinerea partidului. În cazul în care nu voi avea susţinerea colegilor pentru încă un mandat de vice, voi rămâne consilier judeţean timp de patru ani şi după aceea vom vedea. Nu ies din politică şi nici din administraţie”, a declarat Ciprian Florescu.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

2 comentarii

  1. Fugi mai si te culca .

  2. Ca sa ce, dle Florescu si Ciprian? Ca sa puteti vinde in continuare partidul unor… terti? Sau numai pe dl Calinoiu, doar doar o ramane scaunelul liber!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *