Florescu MĂTURĂ TOT în Prefectură! Vezi la cine RENUNȚĂ din cabinetul propriu!


Ciprian Florescu a fost numit prefect de Gorj, înscăunarea urmând a fi făcută, cel mai probabil, în cursul acestei zile. Florescu a demisionat deja din PSD Gorj și, automat, și-a pierdut calitatea de vicepreședinte la Consiliul Județean. Înainte ca Hotărârea de Guvern să fie dată, Florescu a anunțat deja că va face mai multe modificări în cadrul Instituției Prefectului.

Ciprian Florescu nu a așteptat să fie numit în funcția de prefect de Gorj și a anunțat de la primele ore ale dimineții că va lua primele măsuri la Instituția Prefectului. „Modificări vor exista în toată instituția, însă, în momentul de față, nu vă pot spune mare lucru. Nu am primit încă ordinul de numire în funcție. Eu sunt prima schimbare, trebuie să așteptăm să parcurgem etapele ce vor urma”, a spus proaspătul prefect de Gorj, Ciprian Florescu. Conform unor surse din PSD Gorj, Florescu nu va păstra actualul cabinet, în cel mai bun caz doar o persoană urmând a se regăsi în echipa lui.
Cel mai probabil, Florescu va renunța la actualul purtătorul de cuvânt, Corina Belteu, dar și la majoritatea celor ce se află în cabinetul său. Surse susțin că Belteu ar urma să fie desemnată purtător de cuvânt al PSD Gorj.

Paraschivu se întoarce la vechiul loc de muncă

Gheorghe Paraschivu , cel care a îndeplinit până acum funcția de prefect, se va întoarce la vechiul loc de muncă, acela de șef al Trezoreriei Târgu Jiu.

loading...

Citește și

ORACOLUL DIN ȚICLENI ANUNȚĂ SFÂRȘITUL PNL-ULUI. „Maxim 15% vor mai avea la alegeri!”

Dian Popescu nu glumește și anunță că va rupe mai mulți membri ai Partidului Național …

Un comentariu

  1. Am inteles , CiPrian concediaza femeile de serviciu si matura el holurile si scarile Prefecturii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.