Florescu, sceptic în privinţa alianţei PNL – UNPR

Florescu..

Vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, este sceptic în ceea ce priveşte protocolul anunţat de presa centrală dintre PNL şi UNPR. Acesta este destul de sigur că UNPR va fi alături de PSD şi la alegerile parlamentare şi nu va merge cu liberalii.

La nivelul judeţului Gorj, Florescu spune că nu ar afecta cu nimic nici o eventuală alianţă între progresişti şi liberali pentru că UNPR nu a reuşit să obţină voturile necesare pentru a intra în Consiliul Judeţean şi nici în prea multe consilii locale. „Momentan a fost aruncată pe piaţa media această informaţie. Eu personal nu am foarte mare încredere în realizarea acestui protocol pentru că din cunoştinţele noastre există nişte înţelegeri politice la nivel central între PSD şi UNPR, formaţiune care au mers împreună cu noi mai ales în bătălia electorală din capitală. Dar cum în politică există orice, există şanse să vedem şi alte alianţe decât cele pe care le-am promovat noi. În ceea ce priveşte modul în care ne afectează o alianţă PNL – UNPR, la Gorj lucrurile sunt simplificate pentru că UNPR nu a atins pragul electoral pentru a intra în Consiliul Judeţean şi sunt suficient de puţine consilii locale în care UNPR a intrat, ceea ce înseamnă că şi din acest punct de vedere o situaţie neplăcută creată PSD-ului este aproape inexistentă. Noi tragem nădejde că, la nivel teritorial, cât şi în Parlamentul României, colaborarea dintre PSD şi UNPR va exista aşa cum va exista colaborarea cu ALDE şi de ce nu, o colaborare cu alte formaţiuni politice, evident nu PNL”, a declarat Ciprian Florescu. Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că încă nu s-au finalizat discuţiile cu cei de la UNPR şi nici nu s-a luat nicio decizie.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbatere publică pe bugetul anului 2018 al Primăriei Târgu Jiu! Toți târgujienii sunt INVITAȚI! Vezi aici când vor avea loc dezbaterile pentru zona TA!

Toți locuitorii orașului Târgu Jiu sunt invitați de către primarul municipiului să participe la dezbaterile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.