sâmbătă , 3 decembrie 2016 - 11:33

Florin Mergea, Gorjeanul anului 2015

florin-mergea-tenis
Tenismanul Florin Mergea va primi din partea Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, titlul „Gorjeanul Anului“ pentru anul 2015. Decernarea acestui premiu va avea loc astăzi, 31 mai.
Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că a fost nominalizat pentru acordarea în anul 2015 a titlului „GORJEANUL ANULUI“ Florin Mergea, jucător profesionist de tenis de câmp, care de-a lungul anilor a obţinut rezultate de excepţie datorită pregătirii şi efortului deosebit de intense. De-a lungul carierei sale, Florin Mergea a obținut rezultate remarcabile, reprezentând recompensa firească ce încununează munca și eforturile sale. Pentru toate acestea, Florin Mergea este un lider în domeniul tenisului de câmp și este absolut firesc ca realizările sale să fie recunoscute într-un mod selectiv, și anume prin acordarea titlului de „Gorjeanul anului 2015“. M.F.

loading...

Citește și

copii-dizabilitati01

Sărbătoare la Centrul de Recuperare din Târgu Jiu

Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap din Tg-Jiu a sărbătorit un an de activitate. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.