Focuri de armă în timpul unui meci de fotbal

irca 20 de focuri de armă în timpul unui meci de fotbal din oraşul norvegian Malmo s-au soldat duminică seara cu rănirea mai multor persoane, potrivit unor martori citaţi de presa locală, preluată de site-ul Sunday Express și Agerpres.

Mai mulţi martori au declarat ziarului suedez Expressen că focurile erau în rafale de câte trei, ceea ce ar părea să indice o armă automată. Un martor a declarat că s-a tras dintr-un automobil Audi care circula cu viteză mare.

Poliţia locală a găsit la locul faptei mai multe cartuşe şi afirmă că suspecţii au fugit probabil cu un moped.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei, Ewa-Gun Westford, a declarat: „Avem o operaţiune în curs în zonă şi am confirmat focurile de armă cu mulţi răniţi. Nu ştim mai multe deoarece evenimentele sunt în desfăşurare. Deoarece totul s-a întâmplat în timpul derby-ului fotbalistic între Malmo FF şi Helsibgborg din oraş, în Malmo sunt de serviciu în seara aceasta mulţi poliţişti”.

Un elicopter de poliţie adus pentru meciul de fotbal a fost redirecţionat pentru căutarea suspecţilor.

Sunday Express adaugă că la periferia oraşului Malmo s-a auzit şi o explozie, în jurul orei locale 21.00, şi ar fi intervenit o echipă de genişti şi ofiţeri de securitate. Nu s-a putut stabili dacă există o legătură între cele două incidente sau dacă este vorba de acte teroriste.

loading...

Citește și

ALERTĂ! Mâncare OTRĂVITĂ în magazine! Vezi ce spun inspectorii DSV!

Milioane de ouă au fost retrase din magazine în 17 ţări după ce s-a descoperit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.