Focuri de armă în timpul unui meci de fotbal

irca 20 de focuri de armă în timpul unui meci de fotbal din oraşul norvegian Malmo s-au soldat duminică seara cu rănirea mai multor persoane, potrivit unor martori citaţi de presa locală, preluată de site-ul Sunday Express și Agerpres.

Mai mulţi martori au declarat ziarului suedez Expressen că focurile erau în rafale de câte trei, ceea ce ar părea să indice o armă automată. Un martor a declarat că s-a tras dintr-un automobil Audi care circula cu viteză mare.

Poliţia locală a găsit la locul faptei mai multe cartuşe şi afirmă că suspecţii au fugit probabil cu un moped.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei, Ewa-Gun Westford, a declarat: „Avem o operaţiune în curs în zonă şi am confirmat focurile de armă cu mulţi răniţi. Nu ştim mai multe deoarece evenimentele sunt în desfăşurare. Deoarece totul s-a întâmplat în timpul derby-ului fotbalistic între Malmo FF şi Helsibgborg din oraş, în Malmo sunt de serviciu în seara aceasta mulţi poliţişti”.

Un elicopter de poliţie adus pentru meciul de fotbal a fost redirecţionat pentru căutarea suspecţilor.

Sunday Express adaugă că la periferia oraşului Malmo s-a auzit şi o explozie, în jurul orei locale 21.00, şi ar fi intervenit o echipă de genişti şi ofiţeri de securitate. Nu s-a putut stabili dacă există o legătură între cele două incidente sau dacă este vorba de acte teroriste.

loading...
Loading...

Citește și

Mesajul înfiorător scris de o tânără cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând!

O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce a luat o supradoză de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *