Folcloristă din Târgu Jiu, ședință foto UIMITOARE pe Sohodol! Vezi aici REZULTATUL!

colaj

Este încă elevă a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” , iar în paralel studiază, în cadrul Școlii Populare de Arte din Târgu Jiu, muzica populară. Frumoasa Bianca Sîrbu nu este o prezență nouă în lumea muzicii populare, aceasta ia lecții de canto încă de la vârsta de nouă ani și are acasă zeci de diplome și trofee obținute în urma concursurilor și festivalurilor la care a participat.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Bianca adoră să se lase fotografiată, așa că de curând a realizat o ședință foto inedită în pădurea Sohodolului din Gorj. „Ședința foto a fost realizată de fotograful Alexandru Oprea și a durat patru ore. Eu am realizat machiajul şi am avut mai multe ţinute. Am avut ţinute mai mult casual, pentru că aşa mă simt foarte lejer și am ales două dintre costumele populare. Rezultatul a fost unul foarte frumos și peisajul ne-a ajutat mult. A durat într-adevăr mult, dar a meritat. Am hotărât împreună cu Alexandru Oprea că vom face o colaborare pe viitor pentru că această ședință a fost una spontană. Momentan, imaginile sunt pentru mine. Cele în costum popular mă ajută la administrarea paginii oficiale, iar pe celelalte le voi scoate într-un format mai mare. Poate îmi vor fi de folos pe viitor. Îmi place foarte mult să pozez, e ca un fel de pasiune, iar Alexandru a observat acest lucru pe profilul meu, m-a abordat şi până la urmă a ieşit o colaborare frumoasă”, ne-a spus Bianca Sîrbu.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

O tânără super SEXY din Sadu, ARTIST tatuator în Marea Britanie!

Are 24 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest …

Un comentariu

  1. Beton … Sedinta foto facuta ca cu telefonul si faceti atata vâlvă… Astea sunt stiri? Vai si -amar!Jurnalisti va numiti? Astea sunt articole? Muritori de foame. Ati castiga un ban, dar habar nu aveti sa faceti un articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *