Folcloriștii din Gorj SFÂŞIAŢI de durere! Vezi ce mesaje emoționante au postat!

colaj-c

Lumea artistică din România a fost zguduită, marţi seară, de încă o veste tragică. Cunoscutul cântăreţ de muzică populară şi prezentator de emisiuni de specialitate Aurelian Preda a încetat din viaţă.
Artistul Aurelian Preda a murit la orele 18.10, într-o clinică privată din Austria, după ce s-a luptat o bună perioada de timp cu o boală incurabilă. „Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 47 de ani, dar destinul a fost necruţător cu el. Dumnezeu să-l odihnească”, au spus apropiaţii lui Preda, pentru WOWbiz.ro. Cântăreţul de muzică populară şi-a pierdut tatăl când avea doar 12 ani. Rămas fără părinte, viaţa a devenit tot mai grea, iar la 14 ani, pentru a-şi putea să-şi continue studiile, Aurelian Preda a fost nevoit să vândă la aprozar. A făcut tot ce i-a stat în putinţă să termine şi o facultate de muzică, urmând ca apoi să ajungă pe scenă şi să cânte în faţă tuturor românilor. Chiar dacă era îndrăgostit de muzică populară, Marinela, o colegă de liceu, a reuşit să-şi câştige şi ea un loc în inima artistului. La scurt timp după ce s-au căsătorit au venit pe lume şi cei trei copii ai lor. Împreună s-au mutat în Italia, unde au dus o viaţă de basm. Însă acum doi ani visul lor superb s-a transformat într-un coşmar.

La începutul lui 2010 a aflat că suferă de cancer

La începutul lui 2010, solistul argeşean a aflat că suferă de cancer. Când a primit cumplită veste, Aurelian Preda a hotărât să-şi ferească familia de suferinţă prin care va trece atunci când va începe tratamentul împotriva bolii. Pentru o perioadă a ales să-şi lase rudele în Italia, iar el să vină la tratament în România. A suferit 4 operaţii, dar a făcut şi mai multe vizite la mormântul sfânt, totul în speranţa că se va vindecă. În luna mai, Aurelian Preda spunea că este pregătit să ducă boală mai departe însă marți a pierdut lupta cu moartea.
Interpreții din Gorj, mesaje sfâșietoare pe facebook

Interpreții de muzică populară din Gorj care l-au cunoscut pe cântăreț și-au exprimat durerea și regretul pe conturile personale de facebook. „Prea mare îmi e durerea fratele meu Aurelian… Ai fost lângă mine şi mereu îmi spuneai că ai să lupţi să trăieşti, poate că ai obosit şi ai hotărât să mergi într-o lume mai bună… Dumnezeu să te poarte printre îngeri! DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ” a postat Valentin Sanfira pe contul personal de facebook alături de o fotografie cu regretatul artist.

„Ne-a ajutat pe mulți dintre noi”

Și interpreta de muzică populară din Târgu Jiu Elisabeta Vasile a postat un mesaj emoționant pe contul său de socializare. „Ne-a părăsit un mare Om, un coleg drag cu suflet bun si blând, care ne-a ajutat pe mulți dintre noi să devenim Oameni,la fel de buni,precum el! Rămas bun …Prieten Drag,Om de poveste! Dumnezeu să te odihnească!!! Condoleanțe familiei!!!” a scris Elisabeta Vasile. Nici Niculina Stoican nu a rămas indiferentă la aflarea vești: „Uneori nimic nu poate exprima durerea, regretul, neputința!!!.. Drum bun printre stele Aurelian Preda!!!!” a fost mesajul postat de interpreta de muzică populară Niculina Stoican.
loading...
Loading...

Citește și

Se întâmplă la Judecătoria Târgu-Jiu, după cinci ani de la moartea unei tinere cântărețe

Clipe grele pentru familia interpretei de muzică populară, Alina Firiza, care și-a pierdut viața într-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *