Fonduri UE de peste 28 de milioane de euro pentru microîntreprinderi

primaria-targu-jiu

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional a lansat, în data de 26 mai, versiunea finală a Ghidului specific pentru apelul de proiecte 2.1.A/2016, destinat microîntreprinderilor, din cadrul Priorității de Investiții 2.1 “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” a POR 2014-2020. La Târgu-Jiu va avea loc o întâlnire săptămâna aceasta.

Beneficiarii eligibili sunt societățile comerciale sau societățile cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor, înființate cel mai târziu la 1 ianuarie 2015 și care doresc să realizeze o investiție în mediul urban. Alocarea financiară disponibilă pentru regiunea Sud-Vest Oltenia este de 28,02 milioane euro. Acest apel de proiecte este unul competitiv, cu termen limită de depunere. Depunerea de proiecte va fi posibilă începând cu data de 27 iulie, ora 12:00, prin intermediul aplicației electronice MySMIS. Pentru a asigura un nivel ridicat de informare și promovare a acestor oportunități de finanțare și pentru a crea premisele dezvoltării unui număr cât mai mare de proiecte mature și de calitate, ADR Sud-Vest Oltenia organizează seminarii și informare în toate județele regiunii. La Gorj întâlnirea va avea loc la Târgu Jiu, pe 16 iunie, la Sediul Bibliotecii Județene Gorj „Christian Tell”. Înscrierile la evenimente se pot face prin accesarea www.adroltenia.ro și transmiterea formularului completat. T.D.

loading...
Loading...

Citește și

Sărbătoare MARE pe 12 decembrie!

Sfântul Ierarh Spiridon, Episcopul Trimitundei este prăznuit în fiecare an pe 12 decembrie. Sfântul era …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.